Stoiximan Super League

Στα «κιτρινόμαυρα» ο Μέγι

Παίκτης του Εργοτέλη για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Μέγι, ο οποίος υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο διετούς διάρκειας με τους Κρητικούς.

Την έναρξη της συνεργασίας με τον Χουάν Αλμπέρτο Αντρέου Αλβαράδο, γνωστό ως Μέγι, ανακοίνωσε ο Εργοτέλης.

Ο κρητικός σύλλογος βρισκόταν σε επαφές το τελευταίο διάστημα με τον 30χρονο Ισπανό, προκειμένου να καλύψουν το κενό που άφησε στο κέντρο της άμυνας η αποχώρηση του Αλβάρο Μεχία.

Η ανακοίνωση:
«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμβολαίου διετούς διάρκειας (30/06/2016) με τον Χουάν Αλμπέρτο Αντρέου Αλβαράδο (Μέγι).

Ο 30χρονος (06/06/1984) Ισπανός αμυντικός, από το 2002 μέχρι το 2010, φόρεσε τη φανέλα της Ρεάλ Μπέτις με την οποία κατέκτησε ένα Κύπελλο Ισπανίας (2004-05) και συμμετείχε στο Champions League. Στη συνέχεια αγωνίστηκε στην Τενερίφη, την Γκεντ και την Σέριφ Τίρασπολ, όπου την περασμένη συνεργάστηκε με τον προπονητή του Εργοτέλη Χουάν Φεράντο
».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του ο Μέγι δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Είμαι χαρούμενος και υπερήφανος που θα αγωνιστώ στον Εργοτέλη, μια ομάδα που μεγαλώνει και μου αρέσει το πρότζεκτ που έχουν οι άνθρωποι της.

Επίσης μου αρέσει ότι στην Ελλάδα όλοι είναι πολύ παθιασμένοι με το ποδόσφαιρο, όπως και εγώ και αισθάνομαι πολύ καλά που θα αγωνιστώ εδώ
».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x