Stoiximan Super League

Ανακοινώθηκε ο Μαλεζάς

Παίκτης του Παναιτωλικού για τα επόμενα δύο χρόνια θα είναι ο Στέλιος Μαλεζάς, ο οποίος υπέγραψε συμβόλαιο και αναμένεται να ενταχθεί άμεσα στην προετοιμασία της ομάδας.

Στον Παναιτωλικό θα αγωνίζεται για τα επόμενα δύο χρόνια ο Στέλιος Μαλεζάς. Ο 29χρονος αμυντικός συμφώνησε σε όλα με τους Αγρινιώτες και αναμένεται να ενταχθεί τις επόμενες μέρες στην προετοιμασία της ομάδας.

Μάλιστα, στις πρώτες του δηλώσεις εξέφρασε την ικανοποίησή του για την ολοκλήρωση της μεταγραφής, τονίζοντας πως πήγε στην ομάδα που έδειξε να τον θέλει περισσότερο.

Η ανακοίνωση:
«Ποδοσφαιριστής του Παναιτωλικού θα είναι για τα επόμενα δύο χρόνια ο Στέλιος Μαλεζάς, που υπέγραψε σήμερα συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας. Ο 29χρονος αμυντικός έχει αγωνιστεί με τον ΠΑΟΚ και τα δύο τελευταία χρόνια με τη Φορτούνα Ντίσελντορφ, ενώ ήταν μέλος της Εθνικής ομάδας στο προηγούμενο Μουντιάλ».

Για τη μεταγραφή του δήλωσε στην επίσημη σελίδα της ομάδας: «Είμαι πολύ χαρούμενος που βρίσκομαι σε μια ομάδα που μου έδειξε πόσο πολύ με ήθελε. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό έτσι ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι του Παναιτωλικού».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x