Stoiximan Super League

Στα «πράσινα» ο Θέος και... αναχώρηση για Καρπενήσι

Παίκτης του Λεβαδειακού είναι πλέον ο Γιώργος Θέος, καθώς υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας και θα ταξιδέψει για το Καρπενήσι το πρωί της Τρίτης.

Την απόκτηση του Γιώργου Θέου ανακοίνωσε ο Λεβαδειακός, καθώς οι δύο πλευρές συμφώνησαν για συνεργασία τριετούς διάρκειας.

Ο 23χρονος επιθετικός αποχώρησε πριν λίγο καιρό από το Φωκικό στον οποίον αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν, ενώ έχει περάσει επίσης από Διαγόρα, Καλλονή, Αίαντα Σαλαμίνας και Αγία Παρασκευή.

inner

«Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ ανακοινώνει την απόκτηση του ποδοσφαιριστή Γιώργου Θέου.

Ο γεννημένος στις 22/8/1991 μέσος υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας τριών χρόνων.

Η τελευταία ομάδα στην οποία αγωνίστηκε ήταν ο Φωκικός
», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

Στην προπόνηση της Δευτέρας ο Σάββας Παντελίδης αφιέρωσε το πρόγραμμα στη φυσική κατάσταση και την τεχνική. Μετά το τέλος της ανακοίνωσε την αποστολή που θα αναχωρήσει για το Καρπενήσι το πρωί της Τρίτης. Μεταξύ αυτών βρίσκονται ο νεοαποκτηθείς Θέος και οΤόμας, ο οποίος ανακοινώθηκε την Παρασκευή.

Η αποστολή αποτελείται από τους: Πρζιρόφσκι, Στρατηλάτη, Μοσχονά, Τόμας, Γεωργιάδη, Νικολακάκη, Κώτσιο, Μάγκα, Σκέμπη, Ρούμπεν Γκόμες, Κονέ, Μιλοσάβλειφ, Ζίτο, Βούκσεβιτς, Γουέιρντεν, Αποστολόπουλο, Γιάντση, Μαχαίρα, Ορτέγκα, Θέο, Τσιντώτα, Καπό, Βασιλείου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x