Stoiximan Super League

Ολοκληρώθηκε του Μακ στον ΠΑΟΚ

Παίκτης του ΠΑΟΚ είναι και επίσημα ο Σλοβάκος, Ρόμπερτ Μακ, ο οποίος μέχρι πρόσφατα αγωνιζόταν στη Νυρεμβέργη και αποτελεί ουσιαστικά τον αντί-Στοχ.

Ολοκληρώθηκε η μεταγραφή του Ρόμπερτ Μακ στον ΠΑΟΚ, καθώς ο Σλοβάκος υπέγραψε συμβόλαιο τριετούς διάρκειας. Ο 23χρονος εξτρέμ βρίσκεται από το Σάββατο στην Ολλανδία, όπου πραγματοποιείται το βασικό στάδιο προετοιμασίας του «Δικεφάλου του Βορρά» και είχε τις τελικές επαφές με τον Ζήση Βρύζα, ώστε να κλείσει η συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ και ο πρώην ποδοσφαιριστής της ΠΑΕ τα είχαν βρει ουσιαστικά από το βράδυ του Σαββάτου, αλλά η ανακοίνωση καθυστέρησε, λόγω κάποιων εμποδίων από πλευράς Νυρεμβέργης, καθαρά τυπικού χαρακτήρα.

Κοντά στην απόκτηση του είχε βρεθεί η Λέγκια Βαρσοβίας, αλλά με το που προέκυψε το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, «χάλασε» η συγκεκριμένη μεταγραφή. Ο Ρόμπερτ Μακ μπορεί να αγωνισθεί ως εξτρέμ και πίσω από τον επιθετικό και προορίζεται για αντικαταστάτης του Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος ανανέωσε το συμβόλαιο του με τη Φενέρμπαχτσέ και δόθηκε δανεικός στην Αλ Αίν.

inner


Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ ανακοινώνει την απόκτηση του Ρόμπερτ Μακ από τη Νυρεμβέργη. Ο 23χρονος διεθνής Σλοβάκος ποδοσφαιριστής υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

O Μακ γεννήθηκε στις 08.03.1991 στη Μπρατισλάβα της Σλοβακίας, ωστόσο έμαθε τα βασικά του ποδοσφαίρου στην Αγγλία και έφτιαξε το όνομά του στη Γερμανία. Συγκεκριμένα σε ηλικία 15 ετών, το 2006 εντάχθηκε στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι. Το 2008 υπέγραψε επαγγελματικό συμβόλαιο και αγωνίστηκε με τη δεύτερη ομάδα της Σίτι.

Η αγγλική περιπέτεια έλαβε τέλος πριν ο Μακ προωθηθεί στην Πρέμιερ Λιγκ. Πήγε κατευθείαν στη Μπουντεσλίγκα με τη Νυρεμβέργη το 2010 να του προσφέρει την ευκαιρία της συμμετοχής σε ένα κορυφαίο πρωτάθλημα. Ο Μακ άρχισε να λαμβάνει χρόνο συμμετοχής από την αρχή κι έκλεισε την πρώτη του σεζόν στη Γερμανία με 22 συμμετοχές και σταδιακά καθιερώθηκε ως μια από τις πλέον αξιόπιστες λύσεις της Νυρεμβέργης στο δεξί άκρο της επίθεσης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x