Stoiximan Super League

Μπανανά και επίσημα

Παίκτης του Πλατανιά Χανίων είναι και επίσημα ο Γιάγια Μπανανά, καθώς η κρητική ομάδα ανακοίνωσε την απόκτησή του για τρία χρόνια. «Όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα», το μήνυμα του παίκτη.

Υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον Πλατανιά Χανίων ο Γιάγια Μπανανά και έτσι η ομάδα από την Κρήτη ολοκλήρωσε την μεταγραφή του Καμερουνέζου.

Για τρία χρόνια θα αγωνίζεται στον σύλλογο ο 23χρονος κεντρικός αμυντικός, ο οποίος μετά την παρουσίασή του έκανε και τις πρώτες του δηλώσεις.

O παίκτης έχει αγωνιστεί σε όλες τις μικρές εθνικές ομάδες της χώρας του. Με την U20 μέτρησε 14 συμμετοχές και ένα γκολ.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα αγωνίζομαι για τα επόμεναι τρία χρόνια με την ομάδα του Πλατανιά. Οι άνθρωποι της ομάδας με προσέγγισαν, μου εξήγησαν αναλυτικά το πλάνο, το σχέδιο και τους στόχους της ομάδας και με έπεισαν ότι αξίζει να είμαι μέλος της. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και υπάρχουν ομάδες επιπέδου Champions League, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός», είπε αρχικά ο ποδοσφαιριστής και συνέχισε:

«Στόχος μου είναι να αγωνιστώ σε όλα τα παιχνίδια και να αποτελώ ένα σημαντικό γρανάζι του αγωνιστικού συστήματος της ομάδας. Στόχος μου είναι, επίσης, να βοηθήσω τη νέα μου ομάδα να πετύχει τους στόχους της και να τερματίσει όσο το δυνατόν πιο ψηλά στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λίγκας. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να πετύχουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x