Stoiximan Super League

Κουλιμπαλί: «Ό,τι καλύτερο για τον Πλατανιά»

Παίκτης του Πλατανιά είναι και επίσημα ο Ουσμάν Κουλιμπαλί. Την ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ο διεθνή ποδοσφαιριστή απ’ το Μάλι.

Στον Πλατανιά θα αγωνίζεται για τα τρία επόμενα χρόνια ο Ουσμάν κουλιμπαλί.

Ο διεθνής αμυντικός απ’ το Μάλι ανακοινώθηκε απ’ τους Χανιώτες, ενώ τόνισε την ικανοποίησή του για την επίτευξη της συμφωνίας.

Η ανακοίνωση:
«Άλλη μια σημαντική προσθήκη για την ομάδα μας, που ενισχύει ακόμη περισσότερο την αμυντική της γραμμή καθώς υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον -διεθνή με το Μάλι- ποδοσφαιριστή Ουσμάν Κουλιμπαλί (Ousmane Coulibaly).

Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής (γεννηθείς στις 9/7/1989), με γαλλικό διαβατήριο, έχει ύψος 1.83 μ. και αγωνίζεται ως αμυντικός (δεξί μπακ).


Ο Κουλιμπαλί ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα το 2007 στη γαλλική Μαντ, ενώ την αμέσως επόμενη χρονιά (2008) πήρε μεταγραφή στην Γκινγκάμπ. Από το 2009 μέχρι και το τέλος της προηγούμενης περιόδου αγωνιζόταν στη γαλλική Μπρεστ
».

Αμέσως μετά την υπογραφή του συμβολαίου του, στα γραφεία της ΠΑΕ ο 25χρονος ποδοσφαιριστής τόνισε στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας:

«Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα στον Πλατανιά. Είμαι, επίσης, χαρούμενος που βρίσκομαι στην Κρήτη, όπου το επίπεδο ζωής, όπως βλέπω, είναι πολύ καλό. Στόχος μου είναι να δώσω ό,τι καλύτερο μπορώ, τον καλύτερό μου εαυτό, τόσο για την ομάδα μου, όσο και για τους φίλους του Πλατανιά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x