Stoiximan Super League

Ανακοίνωσε (και) Ολιμπά ο Πλατανιάς

Παίκτης του Πλατανιά είναι ο Κέβιν Ολιμπά, καθώς ανακοινώθηκε από τον σύλλογο της Κρήτης πως υπέγραψε τριετές συμβόλαιο. Πρόσφατα είχε επισημοποιηθεί η απόκτηση των Μπανανά, Κουλιμπαλί.

Με την φανέλα του Πλατανιά Χανίων θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο τερματοφύλακας, Κέβιν Ολιμπά, καθώς ανακοινώθηκε από τον κρητικό σύλλογο.

Ο 26χρονος Γάλλος αγωνιζόταν από το 2008 στην Μπορντό, ενώ την σεζόν 2009-10 δόθηκε δανεικός στην Ανζέ. Παράλληλα, έκανε λόγο για «νέα αρχή», πραγματοποιώντας τις πρώτες του δηλώσεις στον Πλατανιά.

Την περασμένη Πέμπτη είχε ολοκληρωθεί η μεταγραφή του Γιάγια Μπανανά και την Παρασκευή του Ουσμάν Κουλιμπαλί.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ολιμπά:

«Είμαι πολύ ευχαριστημένος που όλα πήγαν καλά και θα αγωνίζομαι με τη φανέλα του Πλατανιά. Το ελληνικό πρωτάθλημα είναι ανταγωνιστικό και υπάρχουν ομάδες επιπέδου Champions League, όπως ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός. Είναι μια νέα αρχή για εμένα και στόχος μου είναι να αγωνίζομαι και να προσφέρω τον καλύτερό μου εαυτό στην ομάδα μου προκειμένου να πετύχει τους στόχους της, αλλά και να αποκτήσω εμπειρίες εκτός Γαλλίας. Πιστεύω ότι ο Πλατανιάς θα με βοηθήσει να βελτιωθώ ακόμη περισσότερο και να έχω έτσι την ευκαιρία, κάποια στιγμή στο μέλλον, να αγωνιστώ και πάλι σε μία πολύ μεγάλη ομάδα, όπως η Μπορντό. Ανυπομονώ να ξεκινήσω να δουλεύω μαζί με τους συμπαίκτες μου. Περιμένω, επίσης, τους φίλους της ομάδας μας στο γήπεδο για να τους γνωρίσω».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x