Stoiximan Super League

Προβάρει τα «πράσινα» ο Πίντερ

Προχωρημένες επαφές με τον Άνταμ Πίντερ φαίνεται πως έχει ο Λεβαδειακός που θέλει να ενισχύσει άμεσα τα μετόπισθεν, όπως προκύπτει από την πατρίδα του Ούγγρου κεντρικού αμυντικού.

Συνεχίζεται το… καυτό μεταγραφικό καλοκαίρι για τον Λεβαδειακό, ο οποίος - όπως όλα δείχνουν – φαίνεται να είναι κοντά στην απόκτηση ενός ακόμα κεντρικού αμυντικού, και πιο συγκεκριμένα, του Άνταμ Πίντερ.

Πληροφορίες από την Ουγγαρία αναφέρουν πως ο συμπατριώτης τους είναι σε προχωρημένες επαφές με τους Βοιωτούς και προβάρει την «πράσινη» φανέλα.

Πρόκειται για έναν στόπερ με σημαντικές εμπειρίες και από το διεθνές επίπεδο, καθώς έχει αγωνιστεί 17 φορές με την εθνική ομάδα της πατρίδας του, ενώ έχει συμμετοχές τόσο με την Κ21, όσο και με την Κ19.

Σε διασυλλογικό επίπεδο, ο 26χρονος κεντρικός αμυντικός αποτελεί προϊόν των ακαδημιών της MTK και το 2006 υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με την ομάδα. Αποχώρησε το 2010, έχοντας συνολικά 92 συμμετοχές και 4 γκολ με την φανέλα του συλλόγου.

Μετέπειτα υπέγραψε τετραετές συμβόλαιο συνεργασίας με την Σαραγόσα, ωστόσο παρέμεινε κάτοικος Ισπανίας για τρείς σεζόν κι έπαιξε σε συνολικά 44 παιχνίδια.

Τελευταίος σταθμός της καριέρας του ήταν η ρώσικη Τομ Τοσκ, με τον Πίντερ να υπογράφει μονοετές συμβόλαιο και πλέον με την λήξη του, κυκλοφορεί ελεύθερος στην αγορά.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x