Stoiximan Super League

Διπλή ενίσχυση για Εργοτέλη

Δύο προσθήκες στο ρόστερ του πραγματοποίησε ο Εργοτέλης, ο οποίος απέκτησε τους Άλαν Ντα Σίλβα και Αντρέι Μπογκντάνοφ για έναν χρόνο.

Με την φανέλα του Έργοτέλη θα αγωνίζονται την χρονιά που μας έρχεται οι Άλαν Ντα Σίλβα και Αντρέι Μπογκντάνοφ.

Ο πρώτος είναι Βραζιλιάνος 26χρονος μεσοεπιθετικός και στις πρώτες του δηλώσεις τόνισε: «Είναι μια νέα πρόκληση στην καριέρα μου. Χαίρομαι που ανήκω στον Εργοτέλη και είμαι σίγουρος ότι έκανα την σωστή επιλογή. Θέλω με την απόδοση μου να κάνω τους ανθρώπους και τους φιλάθλους της ομάδας ευτυχισμένους. Ξεκινάει η δουλειά για να είμαστε έτοιμοι στο πρωτάθλημα για να πετύχουμε τους στόχους μας».

Απ’ την άλλη, ο Μπογκντάνοφ είναι 24χρονος Ουκρανός μέσος και στις πρώτες του δηλώσεις για την κρητική ομάδα είπε:
«Σήμερα είναι μια νέα σελίδα στην καριέρα μου. Θέλω πολύ να ξεκινήσω δουλειά με τη νέα μου ομάδα, τον Εργοτέλη. Θέλω όλοι να γνωρίζουν ότι θα δώσω το 100% για τον σύλλογο και για τους φιλάθλους μας. Όλοι μαζί ως σύνολο θα προσπαθήσουμε να πάμε την ομάδα ψηλά».

Αναλυτικά οι ανακοινώσεις του Εργοτέλη:

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την υπογραφή συμβολαίου με τον Βραζιλιάνο, Άλαν Ντα Σίλβα Σόουζα μέχρι τις 30/06/2015».

«Η ΠΑΕ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την απόκτηση του διεθνή Ουκρανού, Αντρέι Μπογκντάνοφ για τον επόμενο χρόνο».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x