Stoiximan Super League

Και με τη… βούλα Κούρεζ

Ποδοσφαιριστής του Εργοτέλη είναι επίσημα από την Τρίτη ο Ρόμπερτ Κούρεζ, όπως ανακοίνωσε η κρητική ΠΑΕ. Τι δήλωσε ο Σλοβένος άσος.

Την απόκτηση του Ρόμπερτ Κούρεζ ανακοίνωσε η ΠΑΕ Εργοτέλης, η οποία ενημέρωσε ότι ο Σλοβένος φορ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Ο 23χρονος παίκτης αγωνιζόταν μέχρι πρότινος στην NK Aluminij και την περσινή σεζόν είχε εκδηλώσει ενδιαφέρον για να τον αποκτήσει και η ΑΕΚ, χωρίς τελικά να προχωρήσουν σε «γάμο» οι επαφές.

Μετά την ολοκλήρωση της μεταγραφής του, ο διεθνής επιθετικός δήλωσε στην επίσημη ιστοσελίδα του κρητικού συλλόγου: «Είμαι ευτυχισμένος που υπέγραψα συμβόλαιο με τον Εργοτέλη. Έχω έρθει με πολύ όρεξη για δουλειά γιατί μας περιμένει μία απαιτητική χρονιά. Θα δώσω τον καλύτερό μου εαυτό για να βοηθήσω την ομάδα να πετύχει τους στόχους της».

Από εκεί και πέρα, ο Ιμπραΐμ βρίσκεται πια στην Ελλάδα για αποθεραπεία μετά την επέμβαση στον χιαστό και εκτιμάται πως θα είναι σε θέση να αγωνιστεί εκ νέου σε δύο με δυόμισι μήνες. Οι άνθρωποι της ομάδας ευελπιστούν ότι θα παραμείνει στον Εργοτέλη ως δανεικός από τον Ολυμπιακό. Άλλωστε, βοήθησε τα μέγιστα στον περσινό δεύτερο γύρο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x