Ισπανία

«Απροστάτευτος» ο Μουνίρ

Μία πολύ προσιτή ρήτρα έχει στο συμβόλαιό του με την Μπαρτσελόνα ο Μουνίρ Ελ Χαντάντι, που θεωρείται το νέο αστέρι της ομάδας.

Για το ταλέντο του Μουνίρ Ελ Χαντάντι ακούγαμε πολλά εδώ και καιρό. Μια πρώτη γεύση πήραμε την Κυριακή, όταν και σκόραρε στο ντεμπούτο του με την Μπαρτσελόνα απέναντι στην Έλτσε (3-0), ενώ είχε και δοκάρι. Στις τάξεις του καταλανικού συλλόγου λένε πως ακόμη δεν έχουμε δει τίποτα από τις δυνατότητες του 18χρονου άσου.

Πάντως η Sport αποκαλύπτει σήμερα μια σημαντική λεπτομέρεια στο συμβόλαιό του. Αυτό περιλαμβάνει ρήτρα μόλις 12 εκατ. ευρώ, ποσό που ίσως σύντομα αποδειχτεί πάρα πολύ μικρό. Κι αυτό γιατί ανήκει στην δεύτερη ομάδα της Μπαρτσελόνα…

Αν μεταπηδούσε στο ρόστερ της πρώτης ομάδας, η ρήτρα θα αυξανόταν αυτόματα στα 35 εκατ. ευρώ, ωστόσο ο Λουίς Ενρίκε έχει αποφασίσει να κρατήσει τον Μουνίρ στην Barca B’, καθώς με την επάνοδο του Νεϊμάρ και την ενεργοποίηση του Σουάρες όταν εκτίσει την τιμωρία του ο νεαρός θα έχει λίγες ευκαιρίες να αγωνίζεται και οι συμμετοχές κρίνονται αναγκαίες για την εξέλιξή του.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x