Αγγλία

«Τίγρης» με ρεκόρ ο Ερνάντεζ

Με τη φανέλα της Χαλ θα αγωνίζεται για τα επόμενα τρία χρόνια ο Αμπέλ Ερνάντεζ της Παλέρμο, ο οποίος έγινε η ακριβότερη μεταγραφή στην ιστορία του συλλόγου. Στα 12 εκατ. ευρώ η ολοκλήρωση του deal.

Την κατά σειρά όγδοη της κίνηση για τη νέα σεζόν έκανε στο φινάλε της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου η Χαλ, η οποία ενέταξε στο δυναμικό της τον Αμπέλ Ερνάντεζ.

Για να ολοκληρωθεί το deal, οι «τίγρεις» κατέθεσαν το ποσό της τάξης των 12 εκατ. ευρώ στην διοίκηση της Παλέρμο και ο 24χρονος επιθετικός έβαλε την υπογραφή του για τριετές συμβόλαιο συνεργασίας με τον αγγλικό σύλλογο.

Μάλιστα η άφιξη του διεθνούς Ουρουγουανού σημάνει ένα νέο ιστορικό ρεκόρ για την Χαλ, καθώς πέρασε στην κορυφή της λίστας με τις πιο ακριβές μεταγραφές της ομάδας, αφήνοντας πίσω του τον Τζέικ Λίβερμορ που αποκτήθηκε επίσης φέτος το καλοκαίρι έναντι 10 εκατ. ευρώ από την Τότεναμ.

«Ο Αμπέλ είναι μια φανταστική μεταγραφή και υπογραμμίζει πόσο μπροστά έχει πάει ο σύλλογος σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα», ήταν η τοποθέτηση του τεχνικού της Χαλ, Στιβ Μπρους στην επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας για την απόκτηση του Ερνάντεζ, συμπληρώνοντας:

«Είναι ένα συναρπαστικό ταλέντο και όπως κι εγώ, έτσι και οι οπαδοί της ομάδας, είμαι σίγουρος πως ανυπομονούν να τον δουν εν δράση».

Επιμέλεια: Αντώνης Διβόλης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x