Stoiximan Super League

Τα… κρατάει για τα επίσημα

Ανεπίσημο ντεμπούτο με τα ασπρόμαυρα έκανε ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ωστόσο αν και έδειξε ότι θα προσφέρει λύσεις στην επίθεση ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος 1-1 στο φιλικό με τον Αιγινιακό.

Χρησιμοποιώντας αρκετούς παίκτες από την ομάδα Νέων (στο β’ ημίχρονο), ο ΠΑΟΚ έμεινε στο 1-1 στην έδρα του Αιγινιακού έχοντας στη σύνθεσή του για πρώτη φορά τον Δημήτρη Παπαδόπουλο.

Ο Άγγελος Αναστασιάδης τον επέλεξε στην επίθεση, δίδυμο με τον Περέιρα, ο οποίος νωρίς νωρίς πλάσαρε με άνεση τον Τόλιο ανοίγοντας το σκορ στο 3ο λεπτό. Με τη συμπλήρωση μισής ώρας παιχνιδιού, ο Μάρτενς με εκτέλεση φάουλ έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και στην επαναφορά ο Παπαδόπουλος δεν μπόρεσε με το κεφάλι να βρει δίχτυα. Ενδιάμεσα δοκάρι είχε και ο Αιγινιακός σε κεφαλιά του Κουτσοσπύρου στο 13ο λεπτό.

inner

Στο δεύτερο μέρος, ο Έλληνας τεχνικός προχώρησε σε αρκετές αλλαγές, έχοντας την ευκαιρία να τεστάρει αρκετούς παίκτες από την Κ-20 που μάλιστα δεν τα πήγαν άσχημα. Όμως μια στιγμή αδράνειας στην άμυνα επέτρεψε στους γηπεδούχους να φτάνουν στην ισοφάριση με τον Ναουμτσέφσκι.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε κάποιες ευκαιρίες για γκολ στην συνέχεια, με πιο χαρακτηριστικές μια κεφαλιά του Κούστα (έδιωξε ο τερματοφύλακας του Αιγινιακού) και δοκάρι σε κοντινή προβολή του Κάκκο στο 86’. Το φιλικό παρακολούθησε ο Ζήσης Βρύζας και περίπου 500 φίλοι των «ασπρόμαυρων».

inner

Οι συνθέσεις:

Αιγινιακός: Τόλιος (75' Φαρμάκης), Τέλλος, Λιόλιος, Αραμπατζής (78' Αχαλινόπουλος), Γιαζιτζόγλου, Μασάντο (71' Ντος Σάντος), Πολύζος (51' Ρίκκα), Ζούρκος (66' Πέντα), Ναουμτσέφσκι, Κουτσοσπύρος (80' Δεμηττζόγλου), Πόποβιτς (66' Καζάκης).

ΠΑΟΚ: Ιτάνζ (55' Γιακουμής), Σκόνδρας (46' Βίτορ), Ποζατζίδης (65' Τουμανίδης), Κατσικάς, Σπυρόπουλος, Σαββίδης (65' Πούγγουρας), Τζανδάρης (65' Πατράλης), Γκολάσα (46' Τζιόλης), Παπαδόπουλος (60' Κούστα), Περέιρα (73' Κάκκο), Μάρτενς.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x