Stoiximan Super League

Ελπίζουν ότι θα παραμείνει

«Πάγωσαν» στον ΟΦΗ με την ξαφνική παραίτηση του Γκατούζο, με τους οργανωμένους οπαδούς και μέλη της διοίκησης να επιχειρούν να του αλλάξουν άποψη. Εντός της ημέρας κρίνεται η παραμονή του Ιταλού.

Δράση έχουν αναλάβει οι οργανωμένοι οπαδοί του ΟΦΗ, ύστερα από τη χθεσινή δήλωση – βόμβα του Τζενάρο Γκατούζο που αποκάλυψε ότι επιθυμεί να αποχωρήσει από την τεχνική ηγεσία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, μερίδα οπαδών βρέθηκε στο «Γεντί Κουλέ» μετά την ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης και συναντήθηκε με τον Ιταλό τεχνικό, με την κουβέντα να μεταφέρεται στο σπίτι του.

«Μην παραιτηθείς. Σε θέλουμε μαζί μας. Θ’ αλλάξουμε ότι θέλεις», είπαν μεταξύ άλλων οι φίλαθλοι της ομάδας στον «Ρίνο», ο οποίος φαινόταν στενοχωρημένος και δύσκολα έβγαιναν οι λέξεις από το στόμα του.

Επίσης, μέλη του Δ.Σ. της ΠΑΕ προσπάθησαν να μεταπείσουν τον Γκάτούζο, πηγαίνοντας στα αποδυτήρια μετά την ξαφνική δήλωσή του. «Έχουμε μία ελπίδα ότι μπορεί ν’ αλλάξει η απόφασή του», ειπώθηκε από τους ιθύνοντες του συλλόγου και εντός της ημέρας θα ξεκαθαρίσει αν ο Ιταλός θα παραμείνει στον πάγκο της ομάδας.

Εν τω μεταξύ, ήδη έχουν αναπτυχθεί φήμες για την διάδοχη κατάσταση, εφόσον δεν αλλάξει άποψη ο Γκατούζο. Συγκεκριμένα, ο Νίκος Νιόπλιας και ο Νίκος Αναστόπουλος είναι τα πρώτα ονόματα που ακούστηκαν, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι την Πέμπτη ο ΟΦΗ αντιμετωπίζει τη Skoda Ξάνθη για το Κύπελλο Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x