Ιταλία

Χέρι-χέρι, για πάντα «μπιανκονέρι»

Νέα συμβόλαια με τη Γιουβέντους, μέχρι το 2017 και το 2018, υπέγραψαν Τζίτζι Μπουφόν και Τζόρτζιο Κιελίνι. Αποθεωτικά σχόλια από τον πρόεδρο Αντρέα Ανιέλι.

Δύο υπερπολύτιμα στελέχη και παράλληλα σημαίες της ομάδας κράτησε για πάντα κοντά της η Γιουβέντους, καθώς ο πρόεδρος του συλλόγου, Αντρέα Ανιέλι, ανακοίνωσε πως ο Τζίτζι Μπουφόν και ο Τζόρτζιο Κιελίνι υπέγραψαν νέα συμβόλαια μέχρι το 2017 και το 2018 αντίστοιχα.

«Είναι μια ξεχωριστή μέρα για το σύλλογο. Ο αρχηγός και ο υπαρχηγός μας ανανέωσαν τα συμβόλαιά τους. Οι αριθμοί μας λένε τα πάντα για το τι σημαίνουν για τη Γιουβέντους και οι δύο αυτοί παίκτες αντιπροσωπεύουν τις αξίες της ομάδας μας: να μην τα παρατάς ποτέ, να δουλεύεις σκληρά και να ξέρεις ότι πάνω από όλα μετρά η επιθυμία για νίκη. Αποφασίσαμε να συνεχίσουμε μαζί γιατί δεν έχουμε πετύχει όλους μας τους στόχους. Αυτοί συμβαδίζουν με τους δικούς μας κι ελπίζω να τους κάνουμε πραγματικότητα», ανέφερε ο ισχυρός άνδρας των πρωταθλητών Ιταλίας.

Σύμφωνα με ιταλικά ΜΜΕ, ο 36χρονος γκολκίπερ, που διανύει τον 14ο χρόνο του στην ομάδα, θα εισπράττει 3,5 εκατ. ευρώ το χρόνο, ενώ ο 30χρονος αμυντικός, που παίζει στη «Γιούβε» από το 2005, θα παίρνει 3 εκατ. ευρώ ετησίως.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x