Super League 2

«Χτύπησε διάνα με Σιμόες η ΑΕΚ»

Βέβαιος πως ο Αντρέ Σιμόες θα ενισχύσει σημαντικά την ΑΕΚ δήλωσε ο Μιγκέλ Λεάλ. «Χτύπησε διάνα η ΑΕΚ», ανέφερε, μεταξύ άλλων, ο τεχνικός της Μορεϊρένσε.

Το αγωνιστικό προφίλ του Αντρέ Σιμόες σκιαγράφησε ο Μιγκέλ Λεάλ. Μιλώντας στο «ΕΘΝΟΣΠΟΡ», ο τεχνικός της Μορεϊρένσε εμφανίστηκε σίγουρος πως ο Πορτογάλος μέσος (υπάρχει προφορική συμφωνία) μαζί με τον Μπαρμπόσα θα ανεβάσουν επίπεδο την «Ένωση».

«Πρόκειται για μαχητή, έναν ποδοσφαιριστή που θα ήθελε κάθε προπονητής στην ομάδα του. Είναι ένας ποδοσφαιριστής πολύ δυνατός, πεισματάρης, αλλά και τεχνίτης. Βρίσκεται σε πολύ καλή ποδοσφαιρική ηλικία (25 ετών) και πιστεύω ότι η ΑΕΚ χτύπησε... διάνα με την απόκτησή του.

Οσο περνάει ο καιρός θα ωριμάζει ακόμα περισσότερο και μαζί με τον Μπαρμπόσα μπορούν να ανεβάσουν επίπεδο την ομάδα. Η αλήθεια είναι πως με εντυπωσίασε το γεγονός ότι επέλεξε την ΑΕΚ για να συνεχίσει την καριέρα του από το καλοκαίρι, αν πιστέψει κάποιος το φημολογούμενο ενδιαφέρον των Μπράγκα, Μπενφίκα, Πόρτο, αλλά και Σεβίλλης (σ.σ.: στην Ισπανία τον κατατάσσουν μεταξύ των υποψηφίων στόχων των Ανδαλουσιάνων, οι οποίοι φέρονται έτοιμοι να προσφέρουν 600.000 ευρώ για να τον φέρουν στην ομάδα τους τον Γενάρη!»
, δήλωσε ο 49χρονος τεχνικός.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x