NBA

Τα έψαλλε στον προπονητή του! (video)

Τις φωνές έβαλε ο φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς, Μάρκους Μόρις στον προπονητή του Τζεφ Χόρνατσεκ κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ στο χθεσινό (7/1) αγώνα εναντίον των Μινεσότα Τίμπεργουλβς.

Κατά τη διάρκεια του χθεσινού (7/1) νικηφόρου αγώνα με των Φοίνιξ Σανς με τους Τίμπεργουλβς στη Μινεσότα ο Μάρκους Μόρις ήρθε σε διένεξη με τον Τζεφ Χόρνατσεκ κατά τη διάρκεια ενός τάιμ άουτ στην τρίτη περίοδο.

Αιτία στάθηκε το γεγονός πως ο προπονητής του δεν τον προστάτεψε αρκετά στις διαμαρτυρίες του προς το διαιτητή του για ένα φάουλ, αλλά αντίθετα τον έκανε αλλαγή εκείνη την ώρα. Τότε δεν άντεξε άλλο ο 25χρονος φόργουρντ και άρχισε τις φωνές, όπως φαίνεται και στο απόσπασμα που κατέγραψαν οι τηλεοπτικοί δέκτες:



Αναμενόμενα ο Μάρκους Μόρις δεν επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο, αλλά οι Σανς κατάφεραν να πάρουν τη νίκη με 113-111.

Ωστόσο, μετά το τέλος του αγώνα στα αποδυτήρια της ομάδας ο Μάρκους Μόρις απολογήθηκε για την κακή συμπεριφορά του στον Χόρνατσεκ και του ζήτησε συγγνώμη: «Ήταν στην ένταση της στιγμής. Ο προπονητής ξέρει, έχει παίξει και αυτός μπάσκετ και γνωρίζει πως τρέφω μεγάλο σεβασμό γι’ αυτόν. Απολογήθηκα και σε αυτόν και στους συμπαίκτες μου, μόλις τέλειωσε το ματς», τόνισε σε δηλώσεις του στον Τύπο.

Μάλιστα κάτι αντίστοιχο έκανε και λίγο μετά στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter: «Πρέπει να είμαι ένας καλύτερος επαγγελματίας για τους νεότερους συμπαίκτες μου και δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να αφήσω να με συνεπαίρνουν τα συναισθήματα. Αγαπώ τον προπονητή μου και την ομάδα μου. Σημαντική νίκη».




Το επεισόδιο αφήνει πίσω και ο στόχος της λεκτικής επίθεσης, ο Τζεφ Χόρνατσεκ: «Είναι εντάξει, όλοι αγωνιζόμαστε για το παιχνίδι, μας μίλησε και στα αποδυτήρια. Όλα είναι καλά και κοιτάμε μπροστά».

Επιμέλεια: Αριστοτέλης Παπαδάκης

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x