Η γραπτή του δήλωση:

«Τον Ιανουάριο του 2013 επέλεξα την ιστορική ομάδα του ΟΦΗ για να συνεχίσω την καριέρα μου. Εδώ και δύο χρόνια υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις το σωματείο και τον υπέροχο κόσμο του. Έδωσα τα πάντα ως αρχηγός, για την φανέλα του ΟΦΗ, είχαμε πολλά προβλήματα να αντιμετωπίσουμε με την υπόλοιπη ομάδα. Δεν ήθελα ποτέ να φύγω από τον ΟΦΗ αλλά έχοντας λάβει ελάχιστα χρήματα και με τις δύσκολες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί αγωνιστικά και εξωαγωνιστικά αποφάσισα να αποχωρήσω και να συνεχίσω αλλού την καριέρα μου.

Είναι μια πάρα πολύ δύσκολη απόφαση για εμένα και την οικογένεια μου. Δεν θέλω να πω περισσότερα, δεν θα ξεχάσω τον κόσμο του ΟΦΗ τον οποίο αγάπησα και αγαπήθηκα. Εύχομαι η ομάδα να βρει τον δρόμο που της αρμόζει και μακάρι να ξανασυναντηθούν οι δρόμοι μας στο μέλλον κάτω από πιο υγιείς συνθήκες. Θα ήθελα επίσης να ευχαριστήσω όλους τους υπαλλήλους που υπό αντίξοες συνθήκες είναι ακόμα δίπλα στην ομάδα και την στηρίζουν.

Και τέλος ένα συγνώμη αλλά δυστυχώς δεν έχω άλλες δυνάμεις».

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ