Με τον καλύτερο τρόπο θέλησε να δώσει τέλος στην καριέρα της η Αρχοντούλα Βολακάκη, η οποία μετά την ολοκλήρωση του πανελληνίου πρωταθλήματος ανδρών/γυναικών, που πραγματοποιήθηκε στο ΣΕΦ και έχοντας κατακτήσει δυο χρυσά μετάλλια, ανακοίνωσε ότι εγκαταλείπει την ενεργό δράση.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια ανακηρύχτηκε την Κυριακή στην ομοσπονδιακή αίθουσα του ΣΕΦ πρωταθλήτρια Ελλάδας στο απλό των γυναικών, αφού κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο απλό για τέταρτη φορά στην καριέρα της, ενώ παράλληλα πήρε την πρώτη θέση και στο διπλό γυναικών, με παρτενέρ τη συμπαίκτριά της στον Ολυμπιακό, Λάουρα Νικουλάε.

Μετά το τέλος του αγώνα η Βολακάκη έσπευσε να κάνει σαφείς τους λόγους που την οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. «Έχει πολύ μεγάλη σημασία για μένα αυτό το χρυσό μετάλλιο, γιατί η φετινή ήταν η τελευταία χρονιά που έπαιξα και ήταν ό,τι καλύτερο να σταματήσω έτσι. Νομίζω ότι έκανα τον κύκλο μου, κάποια στιγμή έπρεπε να σταματήσω την ενεργό δράση για οικογενειακούς και επαγγελματικούς λόγους. Αποφάσισα να το κάνω τώρα, πάντως το δελτίο μου θα παραμείνει στον Ολυμπιακό».

Για τον τελικό, η ίδια επισήμανε: «Κατ' αρχήν πρέπει να πω ότι ένιωθα περίεργα, γιατί η Μαρία είναι η καλύτερή μου φίλη και ήμασταν χρόνια μαζί στην Εθνική ομάδα. Ήθελα όμως, πολύ να κερδίσω, ήταν ευκαιρία και πρόκληση ταυτόχρονα για μένα».

Επιμέλεια: Μελίνα Μαρκατζίνου

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ