Stoiximan Super League

Νικολαΐδης: «Ανακοινώσεις για το γήπεδο τον Ιούνιο»

Προσεχώς εξελίξεις στο ζήτημα που «καίει» όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ και δεν είναι άλλο από αυτό της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας προανήγγειλε ο Ντέμης Νικολαΐδης σε συνομιλία του με περίπου 15 ομογενείς φίλους της ομάδας στη Νέα Υόρκη.

Προσεχώς εξελίξεις στο ζήτημα που «καίει» όλους τους φιλάθλους της ΑΕΚ και δεν είναι άλλο από αυτό της κατασκευής του νέου γηπέδου της ομάδας προανήγγειλε ο Ντέμης Νικολαΐδης σε συνομιλία του με ομογενείς φίλους της ομάδας στη Νέα Υόρκη.

«Η έκταση στον ΟΔΔΥ είναι σε στρατηγική θέση, πάνω στην Αττική οδό, και έχει και Προαστιακό. Είναι μία εξαιρετική περίπτωση», είπε στους οπαδούς και πρόσθεσε πως «θα γίνουν επίσημες ανακοινώσεις τον Ιούνιο για το συγκεκριμένο θέμα». Σε ερώτηση για το τι θα γίνει με τον ΧΥΤΑ απάντησε: «Το θέμα με τα σκουπίδια θα διευθετηθεί και δεν θα υπάρχει κανένα πρόβλημα. Κι εγώ έχω πει πολλές φορές ότι μακάρι να μπορούσε να γίνει το γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια, αλλά δεν γίνεται, τι πρέπει να κάνουμε». Όσον αφορά στις υπόλοιπες εκτάσεις που ήταν υποψήφιες, τόνισε: «Στο Ελληνικό, αν κρίνουμε από τον αριθμό ΑΕΚτσήδων που υπάρχουν στις γύρω περιοχές, ίσως να μας συνέφερε, γιατί το δεύτερο μεγαλύτερο ποσοστό διάθεσης διαρκείας είναι τα νότια προάστια. Ομως υπάρχουν προβλήματα με την έκταση, μεγάλες δυσκολίες. Οσον αφορά στο κτήμα Καμπά είναι εξαιρετική περίπτωση, αλλά υπήρχαν δυσκολίες που δεν ξεπερνιούνταν εύκολα. Είναι πολλές οι εκτάσεις στην περιοχή της Αττικής. Το γέπεδο του Ικαρου στη Νέα Ιωνία δεν πληροί τις προϋποθέσεις».

Μιλώντας για τον προϋπολογισμό της νέας περιόδου, ο πρόεδρος της ΠΑΕ ΑΕΚ τόνισε: «Το μπάτζετ είναι συγκρατημένο. Πραγματικά. Μόνο την πρώτη σεζόν ήταν πολύ χαμηλό το μπάτζετ. Δεν έχει πολύ μεγάλη διαφορά από την περσινή περίοδο. Θα το δείτε. Μην ακούτε όσα λέγονται και γράφονται. Γίνεται απλώς σωστή διαχείριση και αυτό πρέπει να συμβαίνει σε κάθε σοβαρή ομάδα». Τέλος, εξέφρασε την επιθυμία να γίνει… θεσμός η επίσκεψη της ΑΕΚ στις ΗΠΑ. «Είναι κάτι που το θέλαμε πολύ. Οταν είχα έρθει τον Οκτώβριο εντυπωσιάστηκα από την αγάπη σας για την ΑΕΚ και αισθάνθηκα την ανάγκη και την υποχρέωση να γίνει αυτό το ταξίδι. Θα πρέπει να το κάνουμε ξανά. Μακάρι να μπορούσαμε να ερχόμαστε πιο συχνά. Ξέρω ότι τελευταία φορά που είχε έρθει η ομάδα ήταν το 1962. Θα ξανάρθουμε, όμως, να είστε σίγουροι. Θέλω να πάμε όμως και στην Αυστραλία. Κι εκεί είναι πολλοί οι ομογενείς και αγαπούν την ΑΕΚ. Θέλω να γίνει κάποτε κι αυτό το ταξίδι».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x