Παλαιότερες

Συγχαρητήρια, ελπίζω να αισθάνεσαι καλά (SportDay / Στέφανος Χάρης)

Για τις αλλαγές στο Δ.Σ. του Ολυμπιακού δεν λέω τίποτα κι απλώς περιμένω να ολοκληρωθούν. Σύμφωνα με τον «Πρωταθλητή» μετά την πρόσληψη του τεχνικού διευθυντή επίκειται κάτι σημαντικότερο: η πρόσληψη ψυχιάτρου!

«Μετά την πρόσληψη τεχνικού διευθυντή στην ΠΑΕ Ολυμπιακός, μια ακόμα θέση, που θεωρείται επιβεβλημένη στις μεγάλες ομάδες διεθνώς, αναμένεται σύντομα να δημιουργηθεί με πρωτοτυπία στη χώρα μας από τους "ερυθρόλευκους". Αυτή του αθλητικού ψυχολόγου. Ενα πολύ υπεύθυνο πόστο που έχει να κάνει με την καλή ψυχολογία και του προπονητή αλλά και των ποδοσφαιριστών, την αντιμετώπιση του άγχους σε κρίσιμα ματς και την όσο το δυνατόν καλύτερη κατάσταση των πρωταγωνιστών με καταπολέμηση του στρες. Πρόσφατα, μάλιστα, στη Λιόν προσλήφθηκε ένας Ελληνας, που θεωρείται κορυφή στο αντικείμενο. Ο δρ. Μάκης Χαμαλίδης, ο οποίος είναι στενός φίλος του διευθυντή αθλητικής ανάπτυξης και εκπαίδευσης του Ολυμπιακού κ. Νίκου Γεωργιάδη».

Νομίζω ότι ο συγκεκριμένος επιστήμονας θα είναι όντως πάρα πολύ χρήσιμος. Οχι τόσο για τους παίκτες όσο για τους οπαδούς της ομάδας. Αν αυτό το «φύγε, εσύ, έλα, εσύ» (που φώναζε κι ο μακαρίτης ο Μπονάτσος και που βλέπουμε φέτος το καλοκαίρι) λέγεται μεταγραφικός σχεδιασμός, σύντομα όλοι θα χρειάζονται ψυχολογική βοήθεια…

Στο μεταξύ, το μόνο που μπορώ να πω είναι ότι όπως βλέπετε στο σκίτσο στο κέντρο της σελίδας άρχισε τα «μαγικά» ο Πέτρος Κόκκαλης….

Ομολογώ ότι χθες πίστεψα ότι όλα τα προβλήματά μου λύθηκαν και ότι θα πρέπει να ευχαριστήσω τον Χελάκη και τους άλλους συντρόφους για τη συνεργασία και να αποτραβηχτώ για πάντα στη Μύκονο. Αιτία αυτής της σιγουριάς μου ήταν μια αποκάλυψη που διάβασα στο «Sportime»:

«Και μην ξεχάσουμε και το στοίχημα για τον Μακελελέ. Ξένη εταιρεία έχει στη λίστα των ειδικών στοιχημάτων το εξής: αν θα υπογράψει ο Γάλλος στον Ολυμπιακό μέχρι τις 31 Ιουλίου! Οι αποδόσεις πάντως δεν δείχνουν μεταγραφή. Συγκεκριμένα, το "ναι" έχει απόδοση μόλις 1,15 και το "όχι" 4,25. Λέτε να ξέρουν κάτι παραπάνω οι μπουκ ή θα… πληρώσουν ακριβά».

«Καράμπα!» φώναξα σαν στρατιώτης του Κάπτεν Μαρκ! «Πείθω τη θεία Λουκρητία να πουλήσει το οικόπεδο που έχει στον Βοτανικό, τώρα που πήρε αξία, τα βάζω όλα στο "όχι" και γίνομαι πλούσιος! Φευ, ήταν λάθος. Τελικά πλήρωνε μόλις 1,15 ότι δεν θα ρθει ο Μακελελέ…

Αν ήμουν Κόκκαλης θα έβαζα 3 εκατ. ευρώ στο ότι θα έρθει και μετά θα πήγαινα και θα τον αγόραζα! Θα μου πεις πού να βρω τα 3 εκατ. ευρώ. Αυτό, όντως, είναι ένα ζήτημα…

(Πάντως πλην εμού, και να το ξέρετε, στο συγκρότημα του Χελάκη δεν δουλεύει κανένας! Προχθές διάβασα στην «Πράσινη» στην αναλυτική κάλυψη του πάρτι των γενεθλίων του SuperΣπορ FΜ το εξής:

«Τα 11 του χρόνια στα ερτζιανά συμπλήρωσε προχτές ο Σπορ Fm και αποφάσισαν όλοι παραγωγοί, εμπνευστές και δημοσιογράφοι να το γιορτάσουν σε γνωστό κλαμπ του Πειραιά. Ξεχωρίσαμε τον καλό συνάδελφο Μπάμπη Χριστόγλου, τον Χρήστο Σωτηρακόπουλο, τον Μηνά Τσαμόπουλο, τον Γιώργο Θαναηλάκη και πολλούς ακόμα διάσημους ακροατές».

Καταλάβατε; Ο Σωτηρακόπουλος, ο Θαναηλάκης, ο «Τσαμό» και οι άλλοι παραμύθια δουλειά κάνουν! Ολοι –όπως αποκάλυψε η εφημερίδα– είναι ακροατές! Βάζω στοίχημα ότι παίρνουν και τον Μιαούλη το βράδυ κρυφά για να τον τρελάνουν).

Εχω επισημάνει καιρό τώρα ότι η Θεσσαλονίκη είναι αυτή τη στιγμή η πρωτεύουσα του ενδιαφέροντος, κυρίως γιατί μπορεί να ακούσεις ό,τι θες. Στο προχθεσινό «Goal» π.χ. έδωσε τις ευχές του στον Θοδωρή Ζαγοράκη ο Γιάννης Γούμενος!

«Είναι μακράν η καλύτερη λύση για τον ΠΑΟΚ», είπε. «Δεν θα μπορούσε να γίνει τίποτε καλύτερο τη δεδομένη χρονική στιγμή. Ο Θοδωρής είναι ο μόνος που μπορεί να ενώσει τον κόσμο του ΠΑΟΚ».

Αυτό δηλαδή είναι το πρόβλημα του ΠΑΟΚ; Η ένωση του κόσμου του; Γιατί εγώ νόμιζα ότι είναι τα χρέη που άφησε (και) ο Γούμενος, αλλά μάλλον κάνω λάθος…

Στον Ζαγοράκη, σαν να μη φτάνει η υποστήριξη του Γούμενου(!), έφτασαν χθες και τα συγχαρητήρια του νομάρχη, Πανίκα Ψωμιάδη:

«Εύχομαι ολόψυχα η παραμονή σου στον "Δικέφαλο" να μην έχει ημερομηνία λήξης», γράφει ο νομάρχης και με κάνει να αναρωτιέμαι αν ο «Ζαγόρ» είναι γιαούρτι στραγγιστό! Στη συνέχεια, όμως, προσθέτει ότι «ως νομάρχης Θεσσαλονίκης θα είμαι πάντα στο πλευρό σου, στην ευρύτατη φιλοσοφία μας, που θέλει το σύνολο των αθλητικών σωματείων του νομού να κατακτούν τίτλους στους αγωνιστικούς και κοινωνικούς χώρους».

Το βάζεις στα πόδια έπειτα από αυτό ή παραμένεις πρόεδρος;

Για το φινάλε, λίγος σουρεαλισμός: οι ατάκες του υποψήφιου προέδρου του Ηρακλή, Φοίβου Μορίδη, σε πρόσφατη συνέντευξή του:

«Ο κ. Μορίδης στην πρώτη του μεγάλη συνέντευξη που παραχώρησε στην "GOAL" στις 3 Ιουνίου ανέφερε μερικές από τις σκέψεις του για την ΠΑΕ Ηρακλής τονίζοντας τα ακόλουθα:
"Πρώτα από όλα θέλουμε να εξυγιάνουμε την ΠΑΕ σε ένα πλάνο 3ετίας".
"Σύμφωνα με τους υπολογισμούς μας για την πρώτη 2ετία θα διαθέσουμε ένα ποσόν της τάξης των 5-6 εκατ. ευρώ".
"Εμείς θα πούμε στον κόσμο ποιοι είμαστε. Μας ενδιαφέρει ένας αδέσμευτος Ηρακλής που δεν θα είναι κρατικοδίαιτος".
"Ουδέποτε υποστήριξα ότι είμαι δισεκατομμυριούχος, όπως δεν είναι και οι περισσότεροι πρόεδροι και μεγαλομέτοχοι των ομάδων της Super League".
"Είμαστε μια ομάδα 7-8 επιχειρηματιών. Στο σχήμα βρίσκονται Ελλαδίτες και Κύπριοι. Είναι όλοι τους σοβαροί και πετυχημένοι, ο καθένας στον τομέα του. Αλλοι στον χώρο της φαρμακευτικής κι άλλοι στα καλλυντικά".

Αυτοί των καλλυντικών ειδικά ενδιαφέρουν και μένα…

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x