Επικαιρότητα

9.500 ευρώ ήταν το κίνητρο για το διπλό φονικό στο Περιστέρι

Η ΕΛ. ΑΣ. έχει ενδείξεις πως πίσω από το κίνητρο της ληστείας, οι δράστες φαίνεται να γνώριζαν την ύπαρξη του χρηματικού ποσού.

Πίσω από το… πόθεν έσχες των 9.500 ευρώ, που ήταν στην ψωμιέρα της κουζίνας, κρύβονται, σύμφωνα με αξιωματικούς της ΕΛ.ΑΣ., οι δολοφόνοι του ζευγαριού Αλβανών στο Περιστέρι. Τα αρμόδια στελέχη της ΕΛ.ΑΣ., έχουν ενδείξεις πως πίσω από το κίνητρο της ληστείας, οι δράστες φαίνεται να γνώριζαν την ύπαρξη του χρηματικού ποσού και ενδεχομένως αυτό αναζητούσαν επίμονα από τα θύματά τους. Το συγκεκριμένο χρηματικό ποσό δεν έχει εντοπιστεί στις κινήσεις των τραπεζικών λογαριασμών που διατηρούσαν τα μέλη της οικογένειας και ενδεχομένως προήλθαν από κάποια πρόσφατη δραστηριότητα του 53χρονου άνδρα, που το έκρυψε πρόχειρα στην ψωμιέρα.

Η άγρια δολοφονία είχε σημειωθεί πριν μερικές εβδομάδες με τους εκτελεστές να χτυπούν αρχικά στο πρόσωπο τον 28χρονο γιο του ζευγαριού, το οποίο έχει σημαντικά προβλήματα νόησης και ενδεχομένως είχε ανοίξει στους δράστες. Στην συνέχεια είχαν εισβάλει στην κρεβατοκάμαρα του ζευγαριού φωνάζοντας στην αλβανική γλώσσα «τα λεφτά .. τα λεφτά» ψάχνοντας μερικά συρτάρια της ντουλάπας. Σε εκείνο το σημείο φαίνεται να μεσολάβησε κάτι ανάμεσα στους δράστες και τον 53χρονο άνδρα που δεν αποκλείεται να αναγνώρισε κάποιον από αυτούς. Ο δράστης πυροβόλησε από απόσταση ενός μέτρου στο κεφάλι το ζευγάρι και τράπηκαν σε φυγή. Η 19χρονη κόρη άκουσε τους πυροβολισμούς βγήκε από το δωμάτιο της, και πρόλαβε να δει μονό την πλάτη των δολοφόνων την ώρα που έφευγαν.

Οι αστυνομικοί ερευνούν κάποιες αναφορές για πρόσωπα από το επαγγελματικό περιβάλλον του 53χρονου για κάποιους «επισκέπτες» σε μία μάντρα οικοδομών που διατηρούσε στον Ωρωπό, και έναν πρόσκαιρο «φιλοξενούμενο» στο διαμέρισμά του.

Πηγή: thetoc.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x