Stoiximan Super League

ΧΑΛΚΗΔΟΝΑ: Ανανέωσε ο Μικές

Παίκτης της Χαλκηδόνας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι ο Χρήστος Μικές. Ο πολύπειρος αμυντικός, το συμβόλαιο του οποίου εξέπνεε τον προσεχή Ιούνιο, συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης με τον πρόεδρο της αθηναϊκής ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό και συμφώνησαν μέσα σε λίγα λεπτά να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2006

Παίκτης της Χαλκηδόνας μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα είναι ο Χρήστος Μικές. Ο πολύπειρος αμυντικός, το συμβόλαιο του οποίου εξέπνεε τον προσεχή Ιούνιο, συναντήθηκε το βράδυ της Τρίτης με τον πρόεδρο της αθηναϊκής ΠΑΕ, Γιώργο Σπανό και συμφώνησαν μέσα σε λίγα λεπτά να συνεχίσουν τη συνεργασία τους μέχρι το καλοκαίρι του 2006.

«Θέλω να ευχαριστήσω από τα βάθη της καρδιάς μου τον πρόεδρο κ. Γιώργο Σπανό για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπό μου και γιατί μου στάθηκε με τον καλύτερο τρόπο στις δύσκολες στιγμές του τραυματισμού μου. Θέλω το καλοκαίρι να δουλέψω σκληρά και με την αρχή της νέας σεζόν να είναι έτοιμος για να μπορώ να βοηθήσω με όλες μου τις δυνάμεις την Χαλκηδόνα», δήλωσε ο 34χρονος άσος της ομάδας της Νεάπολης, που πρόλαβε να αγωνιστεί μόλις σε 16 αγώνες της ομάδας του στο φετινό πρωτάθλημα, αφού στη συνέχεια τραυματίστηκε στον αγώνα Κυπέλλου με τη Λάρισα και υποβλήθηκε σε επέμβαση στους χιαστούς.

Στα αγωνιστικά ζητήματα της Χαλκηδόνας, οι Μασάδο και Μόγιο απουσίαζαν από την πρωινή προπόνηση της Τετάρτης, λόγω ενοχλήσεων που αισθάνθηκαν στην προπόνηση της Τρίτης. Αμφότεροι θα επανεξεταστούν την Πέμπτη και αναλόγως θα επιχειρήσουν να ενταχθούν στον κανονικό ρυθμό των προπονήσεων ενόψει του κυριακάτικου αγώνα με τον Εργοτέλη στο γήπεδο της Νεάπολης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x