Betmasters

AEK – Ολυμπιακός: Με την πλάτη στον τοίχο οι «ερυθρόλευκοι»

ΑΕΚ και Ολυμπιακός συγκρούονται τρεις μέρες μετά τη νίκη-ανατροπή της Ένωσης στο Φάληρο με 2-1 για το πρωτάθλημα.

Ρεβάνς της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδος ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό. Οι δύο ομάδες έμειναν στο 0-0 στον πρώτο αγώνα. Ισχύει το εκτός έδρας γκολ.

Πετάει στα σύννεφα η ΑΕΚ μετά το εντυπωσιακό 2-1 της Κυριακής στο Φάληρο επί του Ολυμπιακού. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά έφερε τούμπα την κατάσταση με δύο γκολ στο 87’ και το 93’. Ξεπέρασε τους «ερυθρολεύκους» στη βαθμολογία, πάτησε στη δεύτερη θέση και κυνηγάει μετά μανίας τον ΠΑΟΚ. Στον πρώτο αγώνα του Κυπέλλου έπαιξε πολύ προσεκτικά στο «Γ. Κσραϊσκάκης» και πήρε σχετικά εύκολα το 0-0. Πανικός θα επικρατεί απόψε στο ΟΑΚΑ, αφού τα τελευταία αποτελέσματα έχουν φέρει ξεσηκωμό στον κόσμο που αναμένεται να δώσει βροντερό παρόν.

Τα 12 από τα 15 φετινά εντός έδρας παιχνίδια της ήταν no goal. Από τα έξι φετινά της παιχνίδια στο Κύπελλο έχει δεχτεί γκολ μόνο στο ένα (πέντε no goal). Τρέχει ένα εντυπωσιακό αήττητο σερί 20 αγώνων ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης. Λείπουν Τσόσιτς και ο νεοφερμένος Χουλτ. Αναμένονται 2-3 αλλαγές φρεσκαρίσματος από τον Χιμένεθ, αφού κάποιοι παίκτες είναι σκασμένοι από την κούραση. Λογικά θα παραταχθεί με 3-4-3 και τους Χριστοδουλόπουλο, Λιβάια και Αραούχο να αποτελούν την επιθετική τριπλέτα.

Δες την ανάλυση του ΑΕΚ - Ολυμπιακός και τα προγνωστικά του Wise στο betmasters.gr.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x