Προτεινόμενα

31 ιπποδρομίες στο σημερινό πρόγραμμα: Το μεσημέρι εστιάζουμε στην Αγγλία και το βραδάκι στην Γαλλία

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Γεια σας φίλοι και φίλες του στοιχήματος! Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα σήμερα Πέμπτη 21/12 να σας υπενθυμίσουμε ότι την Παρασκευή 22/12/2017 έχουμε τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 του Ελληνικού προγράμματος στο Μαρκόπουλο που θα ξεκινήσει στις 17:00 το απογευματάκι.

Το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους νικητές ίππους σε 6 διαδοχικές διαδρομές) έχει ήδη στον κουμπαρά του 12.400 ευρώ και μαζί με το νέο παιχνίδι, αναμένεται να μοιράσει στους νικητές πάνω από 45.000 ευρώ τουλάχιστον, εφόσον βέβαια υπάρξουν αυτοί!

Περνάμε τώρα στο σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 31 ιπποδρομίες εκ των οποίων είναι όλες επίπεδες εκτός από από κάποιες διαδρομές που αφορούν διαδρομές έφιππου τροτ και τροτ με αμαξίδια. Το πρόγραμμα από την Αγγλία περιλαμβάνει 2 ιπποδρόμια έναν ιππόδρομο έχουμε από την Ν.Αφρική και 2 ιπποδρόμια έχουμε από την Γαλλία.

Άλλη μια ημέρα (είναι τέτοια η σαιζόν στην Ευρώπη βέβαια) που απουσιάζουν οι λεγόμενες ‘’μεγάλες ιπποδρομίες’’ με τα υψηλά χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους! Αυτό βέβαια ευνοεί τις υψηλές αποδόσεις στο ιπποδρομιακό στοίχημα μιας και δεν ξεχωρίζουν τα μεγάλα φαβορί και οι περισσότερες αφίξεις δίνουν καλά χρήματα στους νικητές παίκτες!

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις της εκπομπής μας για την βραδινή ζώνη ενώ έχοντας κάνει το ‘’δυο στα δύο’’ στις μεσημεριανές μας προτάσεις, ευελπιστούμε σε ανάλογη συνέχεια και απόψε!

Κωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PONT DE VIVAUX. Διαλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει στην ιπποδρομία αυτή ένας εκ των ίππων με αριθμό : 7-5-6.

Κωδικός ιπποδρομίας 041 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε πάντα στο πρόγραμμα της Γαλλίας και τον ιππόδρομο του PONT DE VIVAUX. Διαλέγουμε το στοίχημα ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε να κερδίσει στην ιπποδρομία αυτή ένας εκ των ίππων με αριθμό : 4-2-1.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x