Προτεινόμενα

Aφού περάσουμε τα... εμπόδια της AUTEUIL στο ιπποδρομιακό κουπόνι θα μεταφερθούμε στην Ν. Αφρική

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πρώτα από όλα να σας ενημερώσουμε πως αυτή την εβδομάδα δεν θα έχουμε Ελληνικές ιπποδρομίες μιας και δεν κατέστη δυνατό να συμπληρωθεί το πρόγραμμα βάση των ιπποδρομιακών Διατάξεων και όπως ορίζουν οι κανονισμοί! Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 16/6/2017 θα ασχοληθούμε με ξένες ιπποδρομίες!

Αρκετά μεγάλο και σήμερα το ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ με 29 διαδρομές! Την τιμητική της έχει η Αγλλία που συμμετέχει με 3 ιπποδρόμια, οι πιο ακριβές διαδρομές σε έπαθλα διεξάγονται στην Γαλλία και σε διαδρομές εμποδίων, ενώ η Ν. Αφρική συμμετέχει όπως σχεδόν πάντα με ένα πρόγραμμα πολύ ‘’τζογαδόρικο’’! Το πρόγραμμα έχει ώρα έναρξης τις 14:10 και ολοκληρώνεται στις 22:40

Σήμερα έχουμε επιλέξει να σας δώσουμε στοιχηματικές προτάσεις και από τις 3 χώρες που συμμετέχουν στο κουπόνι! Στην απογευματινή μας ζώνη θα ασχοληθούμε αποκλειστικά με την Αγγλία! Πάρτε λοιπόν στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι και σημειώστε!

Βρισκόμαστε στην Αγγλία λοιπόν με κωδικό ιπποδρομίας 028 και ώρα έναρξης τις 19:55. Θα επιλέξουμε το παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή, τον ίππο με τον αριθμό 4 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-1-7. Ως κάλυψη εδώ στο παιχνίδι μας θα στοιχηματίσουμε επίσης για νικητή τον ίππο με τον αριθμό 2 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 4-7-1.

Βρισκόμαστε πάντα στην Αγγλία με κωδικό ιπποδρομίας 030 και ώρα έναρξης τις 20:25. Θα επιλέξουμε το παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή, τον ίππο με τον αριθμό 4 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-1.

Κλείνουμε με την Αγγλία λοιπόν με κωδικό ιπποδρομίας 032 και ώρα έναρξης τις 20:55. Θα επιλέξουμε το παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Στοιχηματίζουμε για νικητή, τον ίππο με τον αριθμό 7 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 1-2-4. Ως κάλυψη εδώ στο παιχνίδι μας θα στοιχηματίσουμε επίσης για νικητή τον ίππο με τον αριθμό 1 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 7-2-4.

Για πολλές και χρήσιμες πληροφορίες σχετικά με τις ιπποδρομίες, μπορείτε να επισκέπτεστε την επίσημη ιστοσελίδα της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x