Προτεινόμενα

H ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ θα μας πάει στο ASCOT μέσω ενός εξαιρετικού προγράμματος!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Ιπποδρομιακός πυρετός στο Μαρκόπουλο – Το ΣΚΟΡ 6 μοιράζει τουλάχιστον 20.000 ευρώ

Ένα από τα καλύτερα προγράμματα των τελευταίων μηνών, με επτά κούρσες, περιμένει τους λάτρεις τους ιπποδρομιών, το Σάββατο, 13 Μαΐου 2017, στις 16:30, στο Μαρκόπουλο.

Στην 5η κούρσα θα αναμετρηθούν στα 1.800 μέτρα μερικά από τα δυνατότερα άλογα, ενώ στην 6η κούρσα θα δώσουν σκληρή μάχη φοράδες διαφορετικών ηλικιών ανεβάζοντας την αδρεναλίνη.

Η ιπποδρομιακή ημέρα εκτός από πλούσιο θέαμα έχει και μεγάλα κέρδη για τους παίκτες του στοιχήματος. Το δημοφιλές ΣΚΟΡ 6 αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 20.000 ευρώ σε όσους βρουν τον πρώτο νικητή σε έξι ιπποδρομίες του ελληνικού προγράμματος.

Οι μεγάλοι νικητές της προηγούμενης εβδομάδας


Στην προηγούμενη ιπποδρομιακή συγκέντρωση 34 νικητές στο ΣΚΟΡ 6 κέρδισαν από 1.000 ευρώ. Δυνατές αποδόσεις είχαμε και στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ (σωστή πρόβλεψη των τεσσάρων πρώτων αλόγων σε μια κούρσα) της 5ης ιπποδρομίας, όπου οι νικητές κέρδισαν από 1.124 ευρώ.

Με 28 διαδρομές παρουσιάζεται σήμερα Παρασκευή 12/5/17 το κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ και όπως σχεδόν πάντα συμβαίνει, συμμετέχουν σε αυτό οι χώρες της Αγγλίας, της Ν. Αφρικής και της Γαλλίας. Δεν υπάρχει ημέρα που να μην υπάρχουν μεγάλες αποδόσεις στο ξένο ιπποδρομιακό στοίχημα! Πολλές οι διαδρομές, πολυπληθείς οι περισσότερες, πολλά άλογα έχουν σοβαρές αξιώσεις για την νίκη, και όλα αυτά συντελούν σε μεγάλες αποδόσεις!

Χθες κάναμε ένα απίστευτο σερί εδώ όπου σε 6 συνολικά προτάσεις που σας δώσαμε, πέρασαν οι 5 και μεγάλες αποδόσεις! Πήραμε από τρεις φορές έως και 12 φορές τα χρήματα μας επάνω από το στοίχημα μας και νομίζουμε πως δεν πρέπει να έμεινε κανείς φίλος των ιπποδρομιών με παράπονο! Αυτά δεν γίνονται ‘’κάθε μέρα βέβαια’’, ελπίζουμε πάντως να πάμε καλά και σήμερα! Πάρτε στυλό και χαρτί και πάμε!
Kαι οι 2 προτάσεις μας αφορούν τον ιππόδρομο του ASCOT στην Αγγλία. Με κωδικό ιπποδρομίας 035 και ώρα έναρξης τις 20:40 θα επιλέξουμε το παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή τον νικητή απλά της διαδρομές αυτής) Στοιχηματίζουμε λοιπόν να κερδίσει ένα από τα άλογα με τον αριθμό 7-6-5

Με κωδικό διαδρομής 036 και ώρα έναρξης τις 21:15 θα επιλέξουμε το παιχνίδι του ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Θα στοιχηματίσουμε να κερδίσει ο ίππος με τον αριθμό 6 και πίσω του να τερματίσει ένας εκ των ίππων με αριθμό 8-1-5.
Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x