Προτεινόμενα

Mε 35 ιπποδρομίες το σημερινό πρόγραμμα

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο σημερινό ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ να σας ενημερώσουμε για το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής στο Μαρκόπουλο:

ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2017 ΣΤΙΣ 18:00

Την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου θα διεξαχθεί στις εγκαταστάσεις του Ιπποδρόμου στο Μαρκόπουλο Αττικής η 47η Ιπποδρομιακή Συγκέντρωση του έτους. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει έξι ελληνικές ιπποδρομίες, οι οποίες θα ξεκινήσουν στις 18:00.

Στην αυριανή μας σύνδεση λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι θα ακούσετε λεπτομέρειες για το Ελληνικό πρόγραμμα καθώς και τις προτάσεις της εκπομπής μας για στοιχηματισμό στις Ελληνικές ιπποδρομίες.

Με 35 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Πέμπτη 23/11/17 το ξένο ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ. Η Αγγλία συμμετέχει με 2 ιπποδρόμια, όσα και η Γαλλία, και με έναν ιππόδρομο συμμετέχει η Ν. Αφρική. Όλες οι διαδρομές είναι επίπεδες εκτός από 2 διαδρομές στην Γαλλία που αφορούν ιπποδρομίες με θαμνώδη εμπόδια.

Στην μεσημεριανή μας ζώνη θα ασχοληθήκαμε με την Αγγλία και τον ιππόδρομο του NEWCASTLE ενώ στην απογευματινή μας ζώνη και λίγο μετά τις 7 το απόγευμα θα ασχοληθούμε με την Γαλλία και τον ιππόδρομο LYON LA SOIE. Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι να σημειώσετε τις προτάσεις μας για την Γαλλία.

Κωδικός ιπποδρομίας 042 με ώρα έναρξης τις 21:45 βρισκόμαστε στον ιππόδρομο της LYON LA SOIE στην Γαλλία. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε ότι νικητής της ιπποδρομίας θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 6-1-2.

Κωδικός ιπποδρομίας 044 με ώρα έναρξης τις 22:15 βρισκόμαστε πάντα στον ιππόδρομο της LYON LA SOIE στην Γαλλία. Επιλέγουμε είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή ίππο της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε ότι νικητής της ιπποδρομίας θα είναι ένας εκ των ίππων με αριθμό 4-5.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x