Προτεινόμενα

The Italian Boys

Ντέρμπι με ιταλική φινέτσα θα διεξαχθεί το Σάββατο επί αγγλικού εδάφους.

Η περσινή πρωταθλήτρια του -πάντα καλοντυμένου- Κλάουντιο Ρανιέρι αντιμετωπίζει την πρωτοπόρο Τσέλσι του νεοφερμένου στην Πρέμιερ Λιγκ, Αντόνιο Κόντε.

Οι δυο τους θα δώσουν τη δική τους μάχη και στο προπονητικό κομμάτι, αλλά και στην εμφάνισή τους στον πάγκο της ομάδας τους. Πάντα καλοντυμένοι ως γνήσιοι Ιταλοί, ακόμα και στις αθλητικές τους φόρμες δίνουν προσοχή σε κάθε λεπτομέρεια της εμφάνισής τους. Γι’ αυτό και ο προπονητής των «μπλε», πριν λίγο καιρό, παρατηρώντας αραίωση στα μαλλιά του, θέλησε να δώσει οριστική λύση στο πρόβλημά του προχωρώντας σε μεταμόσχευση μαλλιών.

Η μεταμόσχευση μαλλιών έχει εξελιχθεί και πλέον υπάρχει η δυνατότητα αναίμακτα, χωρίς σημάδια και ουλές και φυσικά, χωρίς να γίνει αντιληπτό από τον κοινωνικό περίγυρο, να αποκατασταθεί η αραίωση σε μαλλιά, αλλά και σε γένια.

inner

Όπως μας εξηγεί ο πλαστικός χειρουργός και Επιστημονικός Διευθυντής της εξειδικευμένης κλινικής Advanced Hair Clinics (βραβευμένης ως Καλύτερης Κλινικής Μεταμόσχευσης Μαλλιών στον Κόσμο για το 2016), Δρ. Αναστάσιος Βεκρής, υπάρχει άμεση και οριστική λύση στο πρόβλημα του σύγχρονου άντρα.

«Η πρωτοποριακή τεχνική που εφαρμόζεται σήμερα είναι η FUE. Σε αντίθεση με την παλαιότερη μέθοδο FUT/Strip, η οποία άφηνε αντιαισθητικές ουλές και διεξαγόταν με χειρουργικό τρόπο, η σύγχρονη μέθοδος Follicular Unit Extraction (FUE) επιτρέπει την εξαγωγή μεμονωμένων τριχοθυλακίων με εργαλείο ελάχιστης διαμέτρου από τη δότρια χώρα. Στη συνέχεια πραγματοποιείται η εμφύτευση των τριχοθυλακίων ένα προς ένα στη λήπτρια ζώνη, όπου παρατηρείται και η αραίωση. Πρόκειται για μια μέθοδο ανώδυνη, γίνεται με τοπική αναισθησία ενώ επιτρέπει στους ασθενείς να επιστρέψουν άμεσα στις δραστηριότητες τους. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό και η λύση οριστική, καθώς η επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων που εμφυτεύτηκαν φτάνει το 98%».

inner
Δρ Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός

Σύμφωνα με τον Δρ. Αναστάσιο Βεκρή, υπάρχει η δυνατότητα της ακούρευτης συνεδρίας, η οποία έχει ιδιαίτερη ζήτηση από πολλούς άνδρες εξαιτίας της ανάγκης να επιστρέψουν άμεσα στις υποχρεώσεις τους, όπως και από τις γυναίκες, όπου το ξύρισμα - κατά την εμφύτευση μαλλιών - είναι απαγορευτικό. Η μέθοδος FUE δίνει τη λύση και σε άλλα προβλήματα, όπως η αραίωση στα γένια και τα φρύδια, ενώ μπορεί να εφαρμοστεί για την αποκατάσταση εγκαυμάτων και ουλών που παρατηρούνται στο πίσω μέρος του κεφαλιού μετά από εμφύτευση μαλλιών που πραγματοποιήθηκε με την επεμβατική τεχνική FUT/Strip.

Advanced Hair Clinics
Αθήνα: (+30) 210 6980451
Θεσσαλονίκη: (+30) 2310 224240
Πάτρα: (+30) 2610 226562

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x