Προτεινόμενα

Tο ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 μοίρασε 3.400€

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Περήφανος νικητής του Κυπέλλου Ταχύτητος αναδείχθηκε εχθές Μ. Τετάρτη στις ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο ο ΧΙΛΑΣ ΓΚΟΛΝΤ με τον champion αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη στην σέλλα του, προπόνησης Χάρης Χαραλάμπους και ιδιοκτησίας των Στάβλων Καλαμαριάς, της κα. Κύρκου Καλλιόπης και εκπροσώπησης από τον κ. Δημήτρη Τούλη!

Ο νικητής ίππος εξέπληξε με την ευκολία που κατέκτησε μια από τις κορυφαίες κούρσες της χρονιάς και με χρόνο 1.12.32 ενώ ήταν η τέταρτη σερί νίκη του! Έτσι λοιπόν στέφτηκε ως ο ταχύτερος ίππος για το 2017 ως είθισται για τον νικητή του Κυπέλλου Ταχύτητος ενώ έφερε και στην ιδιοκτησία του το πλούσιο χρηματικό έπαθλο των 20.000€!

Χαρακτηριστικό της ημέρας στο Μαρκόπουλο ήταν ότι επικράτησαν για την πρώτη θέση φαβορί άλογα, όμως πίσω τους στις αμειβόμενες θέσεις και για τα πολύπλοκα στοιχήματα ήρθαν αρκετές εκπλήξεις στις περισσότερες ιπποδρομίες! Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα τις μεγάλες αποδόσεις με χαρακτηριστική την 5η ιπποδρομία του προγράμματος όπου ναι μεν κέρδισε ο φαβορί ΦΙΛΑΝΤΕΡΕΡ όμως πίσω του οι ίπποι ΑΓΓΕΛΟΣ – ΔΑΝΑΟΣ – ΣΙΣΚΟ ΜΠΟΫ έφεραν με στοίχημα αξίας 1 ευρώ, την απόδοση των 2.603,62€ σε όποιον μάντεψε σωστά την τετράδα με ακριβή σειρά!

Πολύ καλή απόδοση είχαμε και στην 2η ιπποδρομία του προγράμματος στο αντίστοιχο στοίχημα του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ όπου ναι μεν επικράτησε η υπέρ-φαβορί ΠΟΣΤΜΠΑΓΚ όμως οι ίπποι ΔΕ ΤΣΑΖ – ΑΣΑΦΟΕΤΙΔΑ – ΣΕΤΑΪ που τερμάτισαν πίσω της δεν ήταν στις πρώτες επιλογές του φίλιππου κοινού με αποτέλεσμα όποιος στοιχημάτισε σωστά την ακριβή σειρά των 4 πρώτων αλόγων με 1 ευρώ, πήρε απόδοση 1.208,63 ευρώ!

Τέλος, το ΣΚΟΡ ΓΚΑΝΙΑΝ 6 της ημέρας (δηλαδή να βρούμε τους 6 νικητές ίππους σε ισάριθμες διαδοχικές κούρσες) έδωσε με στοίχημα του 1 ευρώ σε όποιον στοιχημάτισε σωστά, την απόδοση των 3.400,00€.

Η επόμενη Ελληνική συγκέντρωση στο Μαρκόπουλο είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 22/4/2017 ενώ θα είμαστε μαζί σας με προγνωστικά για το ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι την Τρίτη του Πάσχα, 18/4/17.

Επιμένουμε πως ο Ελληνικός ιππόδρομος έχει πολύ καλές αποδόσεις και εάν οι αριθμοί λένε πάντα την αλήθεια, τότε δεν υπάρχει μεγαλύτερη απόδειξη από τις αποδόσεις για αυτή την επισήμανση!

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ εύχονται χρόνια πολλά, Καλή Ανάσταση και Καλό Πάσχα σε όλους τους ακροατές του SPOR FM 94,6 και καλά κέρδη σε όλο το φίλιππο κοινό!

Μπορεί να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x