Προτεινόμενα

«Vivechrom» Α.Ο. Αγρινίου: Παρουσίαση επίσημης εμφάνισης

Ο Vivechrom Α.Ο. Αγρινίου παρουσίασε την καινούργια εμφάνιση της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2016-2017 σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο IMPERIAL.

Ο πρόεδρος της ομάδας Περικλής Γερμανός πήρε πρώτος το λόγο και αφού ευχαρίστησε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου παρουσίασε τη νέα φανέλα, τους στόχους της ομάδας για τη νέα σεζόν, την έναρξη συνεργασίας με τηVivechrom και την μετονομασία του Α.Ο. σε “Vivechrom”A.O. Αγρινίου.

Στη συνέχεια απηύθυνε το λόγο στο Διευθύνοντα Σύμβουλο της Vivechrom κύριο Μάκη Προβατά, ο οποίος δήλωσε σχετικά:«Η Vivechrom με συνέπεια στις αρχές και τις αξίες της στηρίζει τον αθλητισμό και το Ευ Αγωνίζεσθαι. Η στήριξή μας σε ένα αθλητικό σωματείο της περιφέρειας δεν είναι τυχαία. Ο Α.Ο. Αγρινίου με τη μέχρι σήμερα πορεία του έχει έμπρακτα αποδείξει ότι λειτουργεί με γνώμονα όλες τις αξίες που προσδιορίζουν το Ευ Αγωνίζεσθαι και επηρεάζει θετικά όχι μόνο τα αθλητικά δρώμενα, αλλά γενικότερα την κοινωνία.Εύχομαι η μετονομασία της ομάδας καλαθοσφαίρισης σε “Vivechrom” A.O. Αγρινίου να είναι ένα επιπλέον κίνητρο για τους αθλητές μας και με πάθος να διεκδικήσουν την κορυφή, μια θέση που η Vivechrom κατέχει από το 1932 στο χώρο των οικοδομικών χρωμάτων».

Ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Κώστας Ρόκκος απηύθυνε χαιρετισμό όπως και η Αντιπρόεδρος του Δήμου Μαρία Παπαγεωργίου.

Ο αρχηγός της ομάδας φόρεσε πρώτος τη νέα φανέλα και στη συνέχεια ακολούθησαν και οι υπόλοιποι παίκτες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x