Προτεινόμενα

Αποκατάσταση ουλών με τη σύγχρονη μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών FUE

Αυξημένο είναι το ποσοστό ανδρών που στρέφονται στη μεταμόσχευση με την πιο σύγχρονη και μη επεμβατική τεχνική εμφύτευσης μαλλιών FUE για να αποκαταστήσουν ουλές από παλαιότερες επεμβάσεις FUT/Strip

Σύμφωνα με τον Πλαστικό Χειρουργό Δρ Αναστάσιο Βεκρή Επιστημονικό Διευθυντή της Advanced Hair Clinics στην Αθήνα, το 35% των ασθενών που επισκέπτονται σήμερα την κλινική έχουν υποβληθεί στο παρελθόν σε επέμβαση εμφύτευσης με την παλαιότερη μέθοδο FUT/Strip και έχουν ως κοινό χαρακτηριστικό μια γραμμική ουλή στο πίσω μέρος του κεφαλιού τους, η οποία χρειάζεται αποκατάσταση.

Το σημαντικότερο μειονέκτημα της τεχνικής strip ή FUT είναι ότι μετά την επέμβαση αφήνει μια μόνιμη ουλή στη δότρια χώρα, ενώ στην περίπτωση που οι ασθενείς έχουν υποβληθεί σε παραπάνω από μια συνεδρίες, η ουλή μπορεί να είναι πιο δύσκολο να αποκατασταθεί. Όπως μας εξηγεί ο Δρ Βεκρής, η αποκατάσταση των ουλών μετά από μεταμόσχευση με τη μέθοδο strip ή FUT είναι μια αρκετά δύσκολη και απαιτητική διαδικασία που επιβάλλεται να πραγματοποιείται αποκλειστικά από εξειδικευμένους πλαστικούς χειρουργούς με εμπειρία στην αποκατάσταση ουλών.

Οι τρεις βασικές τεχνικές που υπάρχουν σήμερα για την αποκατάσταση ουλών μετά από μεταμόσχευση μαλλιών με την τεχνική strip ή FUT είναι οι παρακάτω:

• Αποκατάσταση με εκτομή της ουλής και συρραφή του τραύματος με ειδική τεχνική πλαστικής χειρουργικής (W-plasty)
• Αποκατάσταση της ουλής με μεταμόσχευση τριχοθυλακίων με την τεχνική FUE
• Κάλυψη της ουλής με μόνιμο ιατρικό tattoo στην ουλή

Σύμφωνα με τον Δρ Βεκρή, «Η αποκατάσταση των ουλών με τη μέθοδο FUE αποτελεί μια εξαιρετική μέθοδο με πολύ καλά αποτελέσματα που κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος από τον κόσμο λόγω του μη επεμβατικού της χαρακτήρα. Η συγκεκριμένη μέθοδος καθίσταται ως ακόμα πιο ενδιαφέρουσα λόγω του γεγονότος ότι μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε με επιτυχία τριχοθυλάκια και από άλλες περιοχές του σώματος του ασθενούς, σε περίπτωση που η δότρια χώρα του κεφαλιού έχει μειωμένη τριχοφυΐα». Το τελικό αποτέλεσμα μετά την αποκατάσταση της ουλής αναμένεται 8-12 μήνες μετά την επέμβαση και μπορεί να επιτευχθεί σημαντική μείωση του πλάτους της ουλής έως και 80%, κάνοντας την ουλή πρακτικά μη εμφανή.

Η κάλυψη της ουλής με μεταμόσχευση τριχοθυλακίων χαρίζει εξαιρετικό και απόλυτα φυσικό αποτελέσματα, δίνοντας οριστική λύση στο πρόβλημα των ουλών που δεν μπορούσαν να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά με διαφορετικό τρόπο. Συνήθως η αποκατάσταση των ουλών με τη μέθοδο FUEχρειάζεται μια μόνο συνεδρία και σε πιο δύσκολες περιπτώσεις, ίσως χρειαστεί και δεύτερη. Επίσης ο Δρ Βεκρής μας εξηγεί ότι σε περιπτώσεις μεταμόσχευσης μαλλιών σε ουλές μετατραυματικές ή παθολογικής αιτιολογίας τα ποσοστά φύτρωσης μπορεί να κυμαίνονται μεταξύ 60-90% των τριχοθυλακίων που έχουν μεταμοσχευθεί.



Γιατί να επιλέξω την Advanced Hair Clinics

H Advanced Hair Clinics είναι η πλέον εξειδικευμένη κλινική μεταμόσχευσης μαλλιών και στον χώρο της διενεργούνται εκατοντάδες συνεδρίες με την μέθοδο FUE σε Έλληνες και ξένους. Ο πλαστικός χειρουργός Δρ Aναστάσιος Βεκρής, με εμπειρία χιλιάδων περιστατικών, εφαρμόζει με απτά επιτυχημένα αποτελέσματα την μέθοδο FUE καθώς έχει εξειδικευτεί στον τομέα της μεταμόσχευσης μαλλιών, έχει πραγματοποιήσει πληθώρα επεμβάσεων σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχει εκπαιδεύσει πολλούς γιατρούς που πραγματοποιούν επεμβάσεις με την μέθοδο FUE, γεγονός που εγγυάται το 100% επιτυχίας της διαδικασίας με ένα απολύτως φυσικό τελικό αποτέλεσμα.

inner

Δρ Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός

Info: Advanced Hair Clinics www.advancedhairclinics.gr Τηλ. (+30) 210 6980451

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x