Προτεινόμενα

Δράσεις με τη χρηματοδότηση του Ιδρύματος Vodafone

Οι 5 κυριότερες δράσεις που χρηματοδοτεί το Ίδρυμα Vodafone

Από την πολυετή υποστήριξη των Παιδικών Χωριών SOS και τη συνεργασία με τους γιατρούς του κόσμου για την κινητή παιδιατρική και οδοντιατρική μονάδα μέχρι το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone, εδώ και χρόνια το Ίδρυμα Vodafone στηρίζει έμπρακτα την Ελλάδα και τους πολίτες της.

Η Νικόλ Ιωαννίδη, Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων Vodafone Ελλάδος, σημειώνει: «Το Ίδρυμα Vodafone δραστηριοποιείται εδώ και 25 χρόνια σε 27 χώρες διεθνώς. Στην Ελλάδα αναπτύσσει δράση τα τελευταία 15 χρόνια και έχει συνεργαστεί με πάνω από 70 μη κυβερνητικούς και κοινωφελής οργανισμούς.

Εκτιμούμε ότι μέσα από τα προγράμματά του που εστιάζουν κυρίως στην υγεία, στην εκπαίδευση, αλλά και στις ανθρωπιστικές κρίσεις, για παράδειγμα πρόσφατα το προσφυγικό, επωφελούνται σε ετήσια βάση πάνω από 530.000 συνάνθρωποί μας.»

«Ως Ίδρυμα Vodafone είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι που μπορούμε και αξιοποιούμε την τεχνολογία μας, δηλαδή τις τεχνολογίες των τηλεπικοινωνιών, προκειμένου να βελτιώσουμε τη ζωή των συνανθρώπων μας και δη ευάλωτων κοινωνικών ομάδων.» τονίζει από την πλευρά της η υπεύθυνη του Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης & Κοινωνικής Συνεισφοράς Vodafone Ελλάδος, Ρούλη Χριστοπούλου.

Οι 5 κυριότερες δράσεις που χρηματοδοτεί το Ίδρυμα Vodafone αυτή τη στιγμή είναι:

• Το Πρόγραμμα Τηλεϊατρικής Vodafone για τη δωρεάν πρόσβαση 500.000 κατοίκων απομακρυσμένων περιοχών σε ειδικευμένες υπηρεσίες υγείας στον τόπο τους.

• Το Πρόγραμμα Ιnstant Network & Instant Classroom για την ανακούφιση θυμάτων ανθρωπιστικών και προσφυγικών κρίσεων.

• Τα δωρεάν εργαστήρια επιστήμης & τεχνολογίας STEM Empowering Youth για την εκπαίδευση μαθητών γυμνασίου και λυκείου στην περιφέρεια.

• Το Πρόγραμμα Vodafone World of Difference για την έμμισθη απασχόληση νέων σε μη κερδοσκοπικές οργανώσεις και τέλος

• Τα Εργαστήρια Έκφρασης και Δημιουργικής Απασχόλησης Vodafone των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x