Προτεινόμενα

Ειδικό στοίχημα για τον νικητή της Premier League από το ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ

Συναρπαστικούς αγώνες από το ξεκίνημα έβγαλε η κλήρωση του πρωταθλήματος της PremierLeague, της σεζόν 2017-18, που ξεκινάει το Σάββατο 12 Αυγούστου.

Συναρπαστικούς αγώνες από το ξεκίνημα έβγαλε η κλήρωση του πρωταθλήματος της PremierLeague, της σεζόν 2017-18, που ξεκινάει το Σάββατο 12 Αυγούστου.

Η πρωταθλήτρια Τσέλσιτου Αντόνιο Κόντε θα κάνει πρεμιέρα στο «Στάμφορντ Μπριτζ» απέναντι στη Μπέρνλι. Η Μάντσεστερ Σίτι του Πεπ Γκουαρντιόλα θα ταξιδέψει στην έδρα της νεοφώτιστης Μπράιτον, ενώ η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ του Ζοζέ Μουρίνιο θα υποδεχτεί τη Γουέστ Χαμ.

Η Άρσεναλ θα παίξει ενάντια στη Λέστερ στο «Έμιρεϊτς» και η Λίβερπουλ εκτός έδρας με τη Γουότφορντ. Η Τότεναμ, που τερμάτισε δεύτερη πέρσι, έχει το δυσκολότερο αγώνα της πρεμιέρας, καθώς θα αντιμετωπίσει εκτός έδρας τη Νιούκαστλ του ΡάφαΜπενίτεθ.
Στις πρώτες πέντε αγωνιστικές θα γίνουν τέσσερα μεγάλα ντέρμπι: Τότεναμ-Τσέλσι (2η αγωνιστική), Λίβερπουλ-Άρσεναλ (3η), Μάντσεστερ Σίτι-Λίβερπουλ (4η) και Τσέλσι-Άρσεναλ (5η). Το πρώτο ντέρμπι του Μάντσεστερ θα διεξαχθείτην 16η αγωνιστική στο «Όλντ Τράφορντ» και η ρεβάνς την 33η στο «Έτιχαντ».

Στο ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ του ΟΠΑΠ μπορείτε από τώρα να ποντάρετε στην ομάδα που πιστεύετε ότι θα κατακτήσει την PremierLeague, εκμεταλλευόμενοι τις ελκυστικές αποδόσεις. Φαβορί είναι η Μάντσεστερ Σίτι με απόδοση 2,60. Ακολουθούν η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και η Τσέλσι με την ίδια απόδοση 3,75. Η Τότεναμ πληρώνει 8, η Άρσεναλ 8,50 και η Λίβερπουλ 12. Τη μεγαλύτερη απόδοση 500 δίνουν η Μπέρνλι, η Μπράιτον και η Χάντερσφιλντ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x