Προτεινόμενα

Γεύση από άλλο πλανήτη!

Ποια είναι η πρώτη σου σκέψη όταν ακούς τη λέξη καλοκαίρι; Ανεξαρτήτου ηλικίας, η πιο δημοφιλής απάντηση είναι η λέξη ΠΑΓΩΤΟ!

To Παγωτό όπως παλιά!

Όλα ξεκίνησαν το 1954 στις Σέρρες, όταν το μικρό ζαχαροπλαστείο ξεκίνησε να παρασκευάζει παγωτά και άλλα γλυκά και οι πλανόδιοι πωλητές, με χειροκίνητα καρότσια διέθεταν τα προϊόντα του σε όλη την πόλη.

Και ποια είναι η ελληνική εταιρεία που εδώ και 62 χρόνια δίνει χρώμα και δροσιά στα ζεστά καλοκαίρια μας; Η Κρι Κρι βέβαια! Με «Τα παγωτά της καρδιάς μας»!

Η ΚΡΙ-ΚΡΙ ικανοποιώντας διαρκώς τις πιο απολαυστικές γευστικές μας φαντασιώσεις, επενδύει διαρκώς σε νέες γευστικές προτάσεις και κάθε χρόνο μας δίνει ακόμα περισσότερες επιλογές.

H Απόλαυση που σας στέλνει στο διάστημα!

Η….. απογείωση του καλοκαιριού ακούει στο όνομα Rodeo Grand με φυστικοβούτυρο και σοκολάτα! Η ΚΡΙ-ΚΡΙ κατάφερε να πετύχει την απόλυτη ισορροπία μεταξύ του πλούσιου, απαλού και πεντανόστιμου φυστικοβούτυρου με την απίστευτη γεύση σοκολάτας για μια δροσερή απόλαυση μακράς διαρκείας.

Εάν αυτός ο συνδυασμός δεν αποτελεί την αφετηρία της πραγματικής απόλαυσης, των grand διαστάσεων, στο διαγαλαξιακό συνδυασμό γεύσης, τότε τι?

Δέξου τη πρόκληση και άσε τον πύραυλο Rodeo Grand Chocolate & Peanut Butter να σε απογειώσει!

Η οικογένεια των Rodeo πυραύλων συμπληρώνεται από 4 ακόμα γεύσεις grand και 3 γεύσεις moment συσκευασιών για να καλύψει όλους τους λάτρεις των παγωτών!

inner

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x