Προτεινόμενα

Η Αγγλία και το DONCASTER «μαγνητίζουν» σήμερα το ενδιαφέρον και σε στοίχημα και σε θέαμα!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Με τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6 και στο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ την Παρασκευή 15/9 στο Μαρκόπουλο

Πριν περάσουμε να δούμε το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι, να ενημερώσουμε το φίλιππο κοινό για το Ελληνικό πρόγραμμα της Παρασκευής 15/9/17 με ώρα έναρξης τις 17:00 και με 7 ιπποδρομίες.

Ένα πρόγραμμα με τεράστιο ενδιαφέρον στο στοίχημα αφού θα ανοίξει με τζακ-ποτ στο δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε διαδοχικές ιπποδρομίες) στο οποίο έχουν μεταφερθεί ήδη 17.000€ από την προηγούμενη Παρασκευή και αναμένεται να μοιράσει πάνω από 55.000€ στους νικητές!

Εκτός από αυτό όμως, έχουμε τζακ-ποτ και στο παιχνίδι του ΤΕΤΡΑΠΛΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 4 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) στο οποίο έχουν μεταφερθεί ήδη 5.500,00€ από την προηγούμενη Παρασκευή! Το πρόγραμμα δείχνει εξαιρετικά αμφίρροπο, έχει και πάλι πολυπληθείς διαδρομές όπως και την περασμένη Παρασκευή όπου σημειώθηκαν μεγάλες εκπλήξεις και όπου δεν είχαμε τζακ-ποτ, είχαμε πολύ μεγάλες αποδόσεις για τους νικητές!

Ο καιρός θα είναι εξαιρετικός, το καλοκαίρι επάνω στο Μαρκόπουλο είναι ακόμα πιο όμορφο σε σχέση με την πόλη, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ φροντίζει και για την μεταφορά σας τον πολύ ωραίο Ελληνικό ιππόδρομο αλλά και την επιστροφή σας μετά:

Η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση και πρόσβαση του κοινού στις ιπποδρομιακές εγκαταστάσεις, διαθέτει κάθε ιπποδρομιακή ημέρα δωρεάν μετακίνηση από το σταθμό μετρό Κορωπίου (έξοδος προς Κορωπί) προς τον Ιππόδρομο Μαρκόπουλου κάθε 50 λεπτά από τις 16:00. Η αντίστροφη διαδρομή, από τον Ιππόδρομο προς το σταθμό μετρό Κορωπίου θα γίνεται μέχρι τις 21:20.

Μην χάσετε την αυριανή μας σύνδεση λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι όπου θα έχουμε τρεις προτάσεις μας για το Ελληνικό πρόγραμμα αλλά και λεπτομέρειες για τις διαδρομές και τα φαβορί της ημέρας!

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x