Προτεινόμενα

Η Αγγλία στο ιπποδρομιακό κουπόνι αποτελεί δύσκολο παζλ για τους παίκτες αλλά με μεγάλες αποδόσεις!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Kαλή εβδομάδα σε όλους! Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι με τις ξένες ιπποδρομίες, θα κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση στο Ελληνικό πρόγραμμα του Σαββάτου που μας πέρασε στο Μαρκόπουλο!

Σε γενικές γραμμές πέρασαν τα φαβορί άλογα εκτός από μια διαδρομή όπου επικράτησε ένα σχετικό αουτσάιντερ! Ακόμα και έτσι όμως (εάν αναλογιστεί δηλαδή κάποιος πως δεν είχαμε εκπλήξεις) το δημοφιλές παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους έξι νικητές ίππους σε συγκεκριμένες έξι ιπποδρομίες διαδοχικές) έδωσε απόδοση τα 800 ευρώ, με κόστος στοιχήματος το 1 ευρώ!

Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι ίπποι ΤΣΟΛΛΙΜΑ και ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ οι οποίοι κατέκτησαν αντίστοιχα την πιο πλούσια διαδρομή σε χρηματικό έπαθλο ο ένας, και το ΙΤΜ TROPHY o άλλος σημειώνοντας μάλιστα δεύτερη διαδοχική νίκη! Η στοιχηματική πρόταση της εκπομπής μας ‘’πέρασε’’ εφόσον κέρδισε ο ίππος ΤΣΟΛΛΙΜΑ και μας έδωσε 6 φορές τα χρήματα μας επάνω, σε στοιχηματισμό του 1 ευρώ!

Eδώ να σημειώσουμε πως οι εγγραφές της Δευτέρας, έβγαλαν ένα εξαιρετικό πρόγραμμα 7 Ελληνικών ιπποδρομιών για το ερχόμενο Σάββατο 29/4/17 στο Μαρκόπουλο! Με μια πρώτη ματιά, δείχνει να είναι ένα από τα καλύτερα προγράμματα για στοιχηματισμό μέχρι τώρα για την φετινή χρονιά! Λεπτομέρειες θα σας πούμε από την Πέμπτη και μετά για αυτό!

Περνάμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ που εμφανίζεται με 30 ιπποδρομίες! Ν. Αφρική, Γαλλία και Αγγλία συνθέτουν το σημερινό ιπποδρομιακό μενού της εταιρίας, με την Αγγλία να έχει την μερίδα του λέοντος σε αριθμό διαδρομών και από 3 ιπποδρόμια εκεί!

Βάσει των κινήσεων του στοιχήματος στην διεθνή ιπποδρομιακή αγορά, αναμένονται πολύ μεγάλες αποδόσεις σχεδόν σε ολόκληρο το σημερινό ιπποδρομιακό πρόγραμμα! Υπάρχουν τέσσερα και πέντε ισχυρά φαβορί σχεδόν σε κάθε διαδρομή και καταλαβαίνετε πως όποιος καταφέρει να προβλέψει σωστά στο στοίχημα του, οι αποδόσεις που θα πάρει μόνο μικρές δεν θα είναι!

Οι προτάσεις της εκπομπής μας σήμερα θα αφορούν την Αγγλία και τον ιππόδρομο του LINGFIELD PARK (ΛΙΝΓΚΦΙΛΝΤ ΠΑΡΚ) σε ένα πρόγραμμα που ξεκινάει από τις 19:05 το απόγευμα και μετά.

Με τον κωδικό ιπποδρομίας 032 και με ώρα έναρξης τις 19:35 θα πάμε με παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε για νικητή ίππο τον αριθμό 6 και πίσω του να έρθει δεύτερος ένας εκ των ίππων με αριθμό 2-3-5.
Με κωδικό ιπποδρομίας 033 και με ώρα έναρξης τις 20:05 θα πάμε επίσης με παιχνίδι ΦΟΡΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά). Επιλέγουμε για νικητή ίππο τον αριθμό 1 και πίσω του να έρθει δεύτερος ένας εκ των ίππων με αριθμό 4-3-5.
Σας ευχόμαστε καλή τύχη!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x