Προτεινόμενα

Η νέα τάση στη μεταμόσχευση μαλλιών

Η πρώιμη εκδήλωση της ανδρογενετικής αλωπεκίας το οποίο είναι ένα πολύ συχνό πρόβλημα στις μέρες μας, βρίσκει λύση στην πιο πρωτοποριακή και αποτελεσματική μέθοδο μεταμόσχευσης μαλλιών, την FUE.

Δείτε τι λέει ο πλαστικός χειρουργός Δρ Αναστάσιος Βεκρής, Επιστημονικός Διευθυντής της κλινικής Advanced Hair Clinics.

Η Μέθοδος FUE: πυκνά μαλλιά χωρίς σημάδια

Όπως μας εξηγεί ο Δρ Βεκρής, «Η πιο σύγχρονη τεχνική που εφαρμόζεται σήμερα είναι η τεχνική FUE (FollicularUnitExtraction). Ενώ στην παλαιότερη τεχνική FUT/Strip λαμβάνονταν με χειρουργικό τρόπο, ένα κομμάτι δέρματος από το πίσω μέρος του κεφαλιού του ασθενούς, με τη νέα τεχνική μεταμόσχευσης μαλλιών FUE, αφαιρούνται μεμονωμένα τα τριχοθυλάκια με εργαλείο πολύ μικρής διαμέτρου και μεταφέρονται εν συνεχεία, ένα προς ένα, στηλήπτρια περιοχή όπου υπάρχει αραίωση». H σύγχρονη τεχνική εμφύτευσης μαλλιών FUE δεν αφήνει ουλές, είναι ανώδυνη, γίνεται με τοπική αναισθησία και επιτρέπει στους ασθενείς να επιστρέψουν άμεσα στις δραστηριότητές τους. Το αποτέλεσμα είναι απόλυτα φυσικό.

Μέγιστη πυκνότητα: Το αποτέλεσμα αρχίζει να φαίνεται σταδιακά μετά τον τρίτο μήνα και ολοκληρώνεται μέσα σε 1 χρόνο. Η επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων που εμφυτεύτηκαν φτάνει το 98%.

Διακριτικό αποτέλεσμα: Η σύγχρονη εκδοχή της FUE, η «Ακούρευτη Συνεδρία», διαβεβαιώνει τους υποψήφιους ασθενείς ότι μπορούν να ανακτήσουν την πυκνότητα των μαλλιών τους, χωρίς σημάδια και αφήνοντας άθικτο το μήκος τους χωρίς να χρειαστεί κούρεμα της δότριας και της λήπτριας χώρας. Σύμφωνα με τον Δρ. Βεκρή, εξαιτίας της ανάγκης πολλών ανθρώπων να επιστρέψουν άμεσα στις επαγγελματικές και κοινωνικές υποχρεώσεις τους, όπως άνθρωποι του θεάματος, πολιτικοί, VIP καθώς και γυναίκες, όπου το ξύρισμα το μαλλιών είναι απαγορευτικό, προτιμούν την ακούρευτη συνεδρία.

Γένια και κάλυψη ουλών
Η μέθοδος FUE εφαρμόζεται και στην περιοχή του γενιού. Λαμβάνουμε τα τριχοθυλάκια από το πίσω μέρος του κεφαλιού και τα εμφυτεύουμε ένα προς ένα στην περιοχή του γενιού όπου υπάρχει αραίωση. Μάλιστα σε περίπτωση που υπάρχουν ουλές από ατύχημα ή έγκαυμα, τα τριχοθυλάκια μπορούν να προσφέρουν κάλυψη ώστε τα σημάδια να μην είναι ορατά. Το ίδιο συμβαίνει και με τις ουλές στο πίσω μέρος του κεφαλιού όσων υποβλήθηκαν κάποια στιγμή σε εμφύτευση μαλλιών με την ξεπερασμένη μέθοδο FUT/Strip. Η μέθοδος FUE καλύπτει πλήρως τα σημάδια με δικά τους μαλλιά.

inner
Δρ Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός


Info: Advanced Hair Clinics, Τηλ Αθήνα: (+30) 210 6980451, Θεσσαλονίκη: 2310 224240, www.advancedhairclinics.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x