Προτεινόμενα

Ιnstant Network & Instant Classroom από τη Vodafone

Εδώ και 15 χρόνια το Ίδρυμα Vodafone αξιοποιεί τις τεχνολογίες των τηλεπικοινωνιών για να υποστηρίξει έμπρακτα την Ελλάδα και τους πολίτες της.

Η Vodafone πιστή στη φιλοσοφία «Connecting For Good» αυτή τη στιγμή υλοποιεί 5 κύριες δράσεις με έμφαση στους τομείς της υγείας, της εκπαίδευσης και της αντιμετώπισης ανθρωπιστικών κρίσεων. Σε αυτό το πλαίσιο εντάσσεται και το πρόγραμμα Ιnstant Network & Instant Classroom για την υποστήριξη προσφύγων και μεταναστών. Η Διευθύντρια Εταιρικών Σχέσεων Vodafone Ελλάδος, Νικόλ Ιωαννίδη, εξηγεί:

«Μεσα από προγράμματα όπως το Instant Network το πρόγραμμα Vodafone συνεισφέρει στο έργο φορέων και αποκαθιστά τις επικοινωνίες. Δίνει πρόσβαση σε εξοπλισμό και εργαλεία όπως είναι η φόρτιση κινητών τηλεφώνων που σε μία ανθρωπιστική κρίση όλοι θέλουν να μιλήσουν με τις οικογένειές τους.»

Με το πρόγραμμα Instant Network το Ίδρυμα Vodafone παρέχει στις δομές φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών υποδομές για φόρτιση κινητών και για WiFi, ενώ με το Instant Classroom υποστηρίζει την εκπαιδευτική δραστηριότητα που γίνεται μέσα στις δομές δίνοντας εξοπλισμό όπως tablets, laptops και προτζέκτορες. Η Υπεύθυνη Τμήματος Βιώσιμης Ανάπτυξης & Κοινωνικής Συνεισφοράς Vodafone Ελλάδος, Ρούλη Χριστοπούλου σημειώνει:

«Μέσα στα Instant Classrooms τα παιδιά σε συνεργασία με τους εκπαιδευτικούς των Παιδικών Χωριών SOS εκπαιδεύονται στη γλώσσα είτε στη μητρική τους, είτε στα Ελληνικά, είτε σε άλλες γλώσσες και άλλα βασικά μαθήματα όπως και δημιουργικές δραστηριότητες.»

Το Ίδρυμα Vodafone έχει συνεργαστεί στην Ελλάδα με περισσότερους από 70 μη κυβερνητικούς και κοινωφελείς οργανισμούς. Από τα προγράμματά του επωφελούνται σε ετήσια βάση περισσότεροι από 530.000 συνάνθρωποί μας.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x