Προτεινόμενα

Κάναμε hands on στη νέα πλατφόρμα Pamestoixima.gr και σου μεταφέρουμε την εμπειρία

Είναι πολύ εξελιγμένο τεχνολογικά, το βρίσκεις στον υπολογιστή, στο app, το smartphone ή στο tablet σου, έχει πλούσιο live streaming και σου δίνει πάρα πολλές επιλογές & ακόμα μεγαλύτερες αποδόσεις…

Δεν θα σε βάλω να λύσεις κανένα αίνιγμα ή κάποιον γρίφο…

Μιλάω για τη νέα πλατφόρμα Pamestoixima.gr

Εγώ περιηγήθηκα, έψαξα και στο τέλος απόλαυσα το νέο Pamestoixima.gr και μέσω αυτού του άρθρου σου μεταφέρω την εμπειρία με τρεις εντυπώσεις και 1 συναίσθημα που μου προκάλεσε.

Εντύπωση 1η – Η απλότητα και ευχρηστία

H πρώτη επαφή με το μενού

Σε χρώματα rossoneri (για να μιλάμε και ποδοσφαιρικά) σε «υποδέχεται» το carousel με τα Top παιχνίδια και τις προσφορές της ημέρας. Παράλληλα αριστερά σου θα βρεις τη λίστα ανά κατηγορία σπορ και πρωταθλήματος που προσφέρονται για ποντάρισμα ενώ στα δεξιά σου συμπληρώνεται το δελτίο με τα σημεία που έχεις επιλέξει.

Δεν χρειάστηκε ούτε ένα scroll down, έβλεπες καθαρά όλες σου τις επιλογές και το κουπόνι σου. Απλά – εύχρηστα σα να τη χειριζόμουν χρόνια.

Πέρα της πρώτης εντύπωση που σου προκαλεί, είναι ότι είναι παράλληλα και πολύ ευδιάκριτα όλα. Όμορφες γραμματοσειρές και ευανάγνωστα όλα τα σημεία. Ξεκούραστα χρώματα (πολύ σημαντικό) ειδικά την ώρα που είσαι στο live streaming (Spoiler).

Με λίγα λόγια, η πρώτη εντύπωση ήταν θετικότατη και επειδή μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις…..

inner

Εντύπωση 2η – Ενθουσιασμός

Αφού έχω περιηγηθεί για αρκετή ώρα στο μενού και έχω παρατηρήσει τα περισσότερα που μας παρουσιάζει η νέα πλατφόρμα του Pamestoixima.gr, το μάτι πέφτει που αλλού; Στις αποδόσεις φυσικά!

Κοιτάω, ξανακοιτάω και τι παρατηρώ;

Έχουν γίνει ακόμα μεγαλύτερες!

Ο ενθουσιασμός συνέχισε να με κυριεύει αφού κατά την περιήγηση μου στη νέα πλατφόρμα είδα το πολύ πλούσιο live streaming(σε έχω spoilάρει από την προηγούμενη παράγραφο) που προσφέρει το Pamestoixima.gr.

Τι πιο ωραίο από το να απολαμβάνεις το ματσάκι που έχεις παίξει ή συνεχίζεις να παίζεις στο live του με τις τόσες επιπλέον επιλογές που σου προσφέρονται;

inner

Α! και μην ξεχνάμε την επιλογή για cash out…

Εντύπωση 3η – Η χαρά της επιβράβευσης

Χαρά γιατί αφού έχεις κάνει την εγγραφή σου, έχεις και το bonus του 1ου στοιχήματος με το καλημέρα. Τι άλλο να ζητήσεις?

Είναι σαν το συναίσθημα του μπαρ. Και εξηγούμαι…

Είναι το συναίσθημα που νιώθεις όταν μπαίνεις με τους φίλους σου σε ένα μπαρ, παραγγέλνετε τα ποτά σας και πριν την 1η γουλιά, ο barman φωνάζει «ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ»

Επίσης, αν ακόμα δεν έχεις κάνει την εγγραφή σου, μπορείς να το κάνεις και μέσω των καταστημάτων ΟΠΑΠ.

Το bonus Συναίσθημα – Η ανυπομονησία

Το Pamestoixima.gr είναι η πλατφόρμα που αναμέναμε καιρό, σου προσφέρει πάρα πολλές στοιχηματικές επιλογές, νέες εμπειρίες στον διαδικτυακό στοιχηματισμό και φυσικά την εγκυρότητα μιας εταιρείας όπως η ΟΠΑΠ ΑΕ.

Μέχρι πριν λίγες ημέρες υπήρχε η ανυπομονησία της προσμονής, πλέον η ανυπομονησία δεν είναι για την αναμονή αλλά για να ξεκινήσει το παιχνίδι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x