Προτεινόμενα

Ξεκλείδωσε το ταλέντο σου στο INTERSPORT Cage Football

H INTERSPORT διοργανώνει το 1ο INTERSPORT Cage Football.

H INTERSPORT, σταθερή στην αποστολή της να ενθαρρύνει τη συμμετοχή στον αθλητισμό, διοργανώνει το 1ο INTERSPORT Cage Football, μαζί με την adidas και το WHAT’S UP της COSMOTE.

Η ώρα της απόλυτης ποδοσφαιρικής εμπειρίας, έφτασε!

Το INTERSPORT Cage Football, το νέο, θεαματικό ποδοσφαιρικό παιχνίδι 2vs2, σε ένα γήπεδο διαφορετικό από τα συνηθισμένα, ξεκινά στις 10 Φεβρουαρίου από την Αθήνα στο Smart Park!

Ένα τουρνουά που απευθύνεται σε νέους και νέες από 13 έως 21 ετών και τους προσκαλεί να συμμετάσχουν και να ξεκλειδώσουν το ταλέντο τους μέσα στο Cage!

inner

Ταξιδεύει σε 4 πόλεις της Ελλάδας

Το INTERSPORT Cage Football θα ταξιδέψει σε Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Πάτρα και Βόλο ψάχνοντας τους καλύτερους μπαλαδόρους της Ελλάδας, ηλικίας 13 έως 21 ετών, αγόρια και κορίτσια!

Ξεκλείδωσε το ταλέντο σου

Έλα να ζήσεις από κοντά μια ποδοσφαιρική γιορτή που σου προσφέρει η INTERSPORT για να ξεκλειδώσεις το ταλέντο σου, να διασκεδάσεις με την παρέα σου και να κερδίσεις πλούσια δώρα adidas και δώρα επικοινωνίας από το What’s Up της COSMOTE.

inner

Πως θα πάρεις μέρος 

Φτιάξε τώρα την ομάδα σου, διάλεξε τα κατάλληλα ποδοσφαιρικά παπούτσια της συλλογής adidas Cold Blooded, μπες στο www.intersportcagefootball.gr για να δηλώσεις ΔΩΡΕΑΝ συμμετοχή, και ζήσε από κοντά την απόλυτη ποδοσφαιρική εμπειρία, που ξεκινάει.

Ακολούθησε την ενέργεια στα Social Media

Γίνε μέλος της παρέας μας στα Social Media :
Facebook: https://www.facebook.com/INTERSPORTCageFootball
Instagram: @INTERSPORTCageFootball

#CAGEFOOTBALL 
#UNLOCKYOURTALENT


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x