Προτεινόμενα

Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ-Μίλαν στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ

Ιδιαίτερα ανταγωνιστικές αποδόσεις στα σημεία τους,πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.

Στη σέντρα ξανά τα μεγάλα πρωταθλήματαμε πολλά δυνατά παιχνίδια,μετά από τη διακοπή τους, λόγω των αγώνων των Εθνικών ομάδων στα προκριματικά του Μουντιάλ.
Ξεχωρίζουν τα δύο ντέρμπι της PremierLeague, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και τηςSerieA,Ίντερ-Μίλαν, τα οποία περιλαμβάνονται στα Ματς του Κουπονιού του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ. Οι αποδόσεις στα σημεία τους είναι ιδιαίτερα ανταγωνιστικές, πριν από την έναρξη και κατά τη διάρκειά τους.

Το Σάββατο 14 Οκτωβρίου, στις 14:30, θα διεξαχθεί το ντέρμπι Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Πρωτοπόρος με 19 βαθμούς, μαζί με τη Μάντσεστερ Σίτι, είναι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και παραμένει αήττητη, με 6 νίκες και μία ισοπαλία. Η Λίβερπουλ έχει 12 βαθμούς και μετράει 3 νίκες, 3 ισοπαλίες και μία ήττα. Στο Anfieldείναι αήττητη με 2 νίκες και μία ισοπαλία. Στoπερσινό πρωτάθλημα τελείωσαν ισόπαλες και οι δύο αναμετρήσεις τους, με 0-0 στο Anfield και με 1-1 στο Old Traford.

Την Κυριακή 15 Οκτωβρίου, στις 21:45, θα γίνει το ντέρμπι του Μιλάνου, ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν. Εξαιρετικό ξεκίνημα έχει κάνει η Ίντερ. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση, μαζί με τη Γιουβέντους, με 19 βαθμούς, 2 λιγότερους από την πρωτοπόρο Νάπολι. Είναι αήττητη με 6 νίκες και μία ισοπαλία. Η Μίλαν έχει 12 βαθμούς και παραμένει χωρίς ισοπαλία, μετά από 7 αγωνιστικές, με 4 νίκες και 3 ήττες. Στην περσινή περίοδο και τα δύο ντέρμπι, ανάμεσα στην Ίντερ και τη Μίλαν, έληξαν ισόπαλα με το ίδιο σκορ 2-2.

Ο ΟΠΑΠ προσφέρει και πολλά ειδικά στοιχήματα για τα Ματς του Κουπονιού, Λίβερπουλ-Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ίντερ-Μίλαν, αλλά και για τους υπόλοιπους αγώνες των κορυφαίων ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων.

Οι παίκτες του ΠΑΜΕ ΣΤΟΙΧΗΜΑ μπορούν να ποντάρουν, μεταξύ άλλων, στο σύνολο των γκολ, το ακριβές σκορ του αγώνα και του πρώτου ημιχρόνου, το στοίχημα χωρίς ισοπαλία, το ημίχρονο-τελικό, την πρώτη ομάδα που θα σκοράρει, το συνδυασμό τελικού αποτελέσματος με under-over, το ημίχρονο με τα περισσότερα γκολ, το αποτέλεσμα και το ακριβές σκορ του πρώτου ημιχρόνου, το σκοράρισμα ή όχι των ομάδων και στα δύο ημίχρονα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x