Προτεινόμενα

Με 34 διαδρομές και με σχεδόν όλα τα είδη ιπποδρομιών το πρόγραμμα της Δευτέρας

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Καλή εβδομάδα! Πριν περάσουμε να δούμε το ιπποδρομιακό πρόγραμμα των αλλοδαπών ιπποδρομιών σήμερα, να σας ενημερώσουμε πως για την Παρασκευή 8/12/17 συμπληρώθηκε ένα πρόγραμμα 7 Ελληνικών διαδρομών με εξαιρετικό ενδιαφέρον!

Υπενθυμίζουμε πως την Παρασκευή που μας πέρασε, στο δημοφιλέστατο παιχνίδι του ΣΚΟΡ 6 (να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε ισάριθμες διαδρομές) βρέθηκαν 2 νικητές όπου με κόστος στοιχήματος 4,00 ο καθένας, πήραν από σχεδόν 10.000 ευρώ! Μια περίτρανη απόδειξη του πόσο έχει ανέβει το επίπεδο ανταγωνισμού των Ελληνικών ιπποδρομιών, μοιράζοντας έτσι πολύ καλά λεφτά στους παίκτες που κερδίζουν στις προβλέψεις τους!

Με 34 ιπποδρομίες το σημερινό πρόγραμμα των ιπποδρομιών του ΟΠΑΠ Δευτέρα 4/12/17 και με την Ν.Αφρική να συμμετέχει με έναν ιππόδρομο, την Γαλλία με δυο ιπποδρόμια και την Αγγλία με τρία ιπποδρόμια. Έχουμε σχεδόν από όλα τα είδη ιπποδρομιών, επίπεδες, με εμπόδια θαμνώδη, με εμπόδια steeple, με τροτ αμαξιδίων και με απλό τροτ. Δύσκολα θα μείνει κάποιος ανικανοποίητος σε σχέση με το τι διαδρομές του αρέσει να βλέπει!

Πάρτε στυλό και χαρτί οι φίλοι της εκπομπής ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις μας για το ιπποδρομιακό στοίχημα για την βραδινή ζώνη.

Κωδικός ιπποδρομίας 043 με ώρα έναρξης τις 20:40 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της πόλης GRAIGNES. Επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό 13-12-14.

Κωδικός ιπποδρομίας 044 με ώρα έναρξης τις 21:10 βρισκόμαστε στην Γαλλία και τον ιππόδρομο της πόλης GRAIGNES. Επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής). Στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό 7-10-11.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια.

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x