Με 39 ιπποδρομίες κανένας παίκτης δεν θα μείνει ανικανοποίητος από το κουπόνι!

Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι του Σαββάτου, να κάνουμε μια μικρή ανασκόπηση στο Ελληνικό πρόγραμμα που μας πέρασε!

Βραδιά των αουτσάιντερ στο Μαρκόπουλο – Τζακ-ποτ στο ΣΚΟΡ 6!


Λίγο μετά τις 20:30 το βραδάκι της Παρασκευής ολοκληρώθηκε στο Μαρκόπουλο η πρώτη Ελληνική συγκέντρωση του Νοέμβρη! Η ημέρα άνηκε στα αουτσάιντερ και δεν είναι υπερβολή να πούμε πως σχεδόν σε όλες τις ιπποδρομίες, οι πίνακες των αποδόσεων γέμισαν με αριθμούς!

Η είδηση της ημέρας βέβαια είναι το τζακ-ποτ που σημειώθηκε στο ΣΚΟΡ 6 (Να βρούμε δηλαδή τους 6 νικητές ίππους σε ισάριθμες διαδρομές) και εφόσον δεν βρέθηκε νικητής, το ποσό των 17.850€ μεταφέρεται για την επόμενη Παρασκευή!

Σίγουρα στα χάιλαϊτ των αποδόσεων σήμερα φιγουράρει το ΣΥΝΘΕΤΟ/ΔΙΔΥΜΟ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης χωρίς σειρά σε δυο διαδοχικές διαδρομές) της τρίτης ιπποδρομίας όπου βρέθηκε ένας νικητής παίρνοντας το ποσό των 8.239€ στην μονάδα στοιχηματισμού του ενός ευρώ!

Αξιόλογο κέρδος για το ΤΡΙΚΑΣΤ (να βρούμε δηλαδή τα 3 πρώτα άλογα της άφιξης με ακριβή σειρά) της 2ης ιπποδρομίας με τον νικητή στο ένα ευρώ στοιχηματισμού, να καρπώνεται το ποσό των 4.440€!

Μεγάλος πρωταγωνιστής της ημέρας ο champion αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης με 3 νίκες ενώ πολυνίκης προπονητής αναδείχθηκε ο Χρήστος Κουβαράς!

Tροπικός αέρας ιπποδρομιών κάθε Σάββατο!

Από το Σάββατο 4 Νοεμβρίου, και κάθε Σάββατο το πρόγραμμα των Ιπποδρομιών γίνεται πιο πλούσιο καθώς προστίθενται οι Ιπποδρομίες από τον Μαυρίκιο και μάλιστα τις πρωινές ώρες που δε διατίθενται άλλες ιπποδρομίες προς στοιχηματισμό.

Τα οφέλη για τους παίκτες είναι πως:

-Οι συγκεκριμένες κούρσες είναι ώρες κατά τις οποίες δεν υπάρχει άλλο σημαντικό αθλητικό γεγονός προς στοιχηματισμό
- Έχουν πολλά κοινά με τις Ν. Αφρικάνικες ιπποδρομίες που είναι η προτίμηση του ελληνικού παικτικού κοινού
-Προσφέρονται τα δημοφιλή στοιχήματα ΤΡΙΚΑΣΤ και ΤΕΤΡΑΠΛΟ

Αυτό το Σάββατο, 4/11 το πρόγραμμα περιλαμβάνει 8 ιπποδρομίες οι οποίες ξεκινάνε στις 10.30 πμ.

Το στοίχημα θα προσφέρεται με τους ίδιους κανονισμούς όπως αυτό της Νότιας Αφρικής (Phumelela).

Με 39 ιπποδρομίες εμφανίζεται σήμερα Σάββατο 4/11/17 το ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ Α.Ε. και νομίζουμε πως ικανοποιεί όλα τα γούστα ακόμα και των πιο απαιτητικών παικτών! Εμείς στα προγνωστικά μας θα εστιάσουμε σε 2 ιπποδρόμια, ένα από την Ν. Αφρική και ένα από την Γαλλία!

Πάρτε στυλό και χαρτί οι ενδιαφερόμενοι ώστε να σημειώσετε τις προτάσεις μας ενώ το επόμενο ραντεβού μας ανανεώνεται για την Δευτέρα το μεσημέρι λίγο μετά τις 3.

Κωδικός ιπποδρομίας 033 και ώρα έναρξης τις 17:10 βρισκόμαστε στο KENILWORTH της Ν. Αφρικής. Στοιχηματίζουμε σε παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (δηλαδή απλά για νικητή ίππο της διαδρομής) έναν εκ των ίππων με αριθμό 2-4-1

Κωδικός ιπποδρομίας 047 και ώρα έναρξης τις 21:12 βρισκόμαστε στο LYON-LA-SOIE της. Γαλλίας. Στοιχηματίζουμε σε παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (δηλαδή απλά για νικητή ίππο της διαδρομής) έναν εκ των ίππων με αριθμό 1-3-2.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ