Προτεινόμενα

Μεγάλο το ιπποδρομιακό κουπόνι σήμερα! Η Αγγλία είναι... επικίνδυνη για μεγάλες εκπλήξεις!

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Καλή εβδομάδα! Πριν περάσουμε στο ξένο ιπποδρομιακό κουπόνι της Δευτέρας 8/5/2017 να πούμε λίγα πράγματα για το Ελληνικό πρόγραμμα του Σαββάτου που μας πέρασε.

Νικητής της κλασικής διαδρομής του ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΗΝΙΟΧΟΥ (που είναι μια πρόβα ουσιαστικά για την ιπποδρομία του Ελληνικού ντέρμπι) αναδείχθηκε και μάλιστα με εύκολο τρόπο ο ίππος ΔΑΝΑΟΣ. Προπονητής του νικητή είναι ο Αλέκος Γιατράς, αναβάτης ήταν ο ρέκορμαν κατάκτησης Ελληνικών ντέρμπι Μιχάλης Ξυνός και ιδιοκτήτης του νικητή είναι ο επιχειρηματίας και ιπποπαραγωγός κ. Ι. Μυτιληναίος.

Η συγκέντρωση είχε φαβορί αφίξεις γενικότερα, όμως σε κάποιες διαδρομές ‘’έκαναν είσοδο’’ στα πολύπλοκα στοιχήματα κάποια άλογα που δεν ήταν ‘’στο επάνω ράφι’’ στις επιλογές των παικτών, και πλήρωσαν καλά!

Για παράδειγμα στην κούρσα που αναφερθήκαμε, μπορεί να κέρδισε ο ΔΑΝΑΟΣ ο οποίος ήταν στις προτιμήσεις του φίλιππου κοινού όμως οι ίπποι ΣΛΕΪΝΣ ΚΑΣΤΛ, ΦΛΑΟΥΤΟ, ΣΤΑΝΤΥ που συμπλήρωσαν την πρώτη τετράδα είχε σαν αποτέλεσμα όποιος βρήκε την άφιξη με ακριβή σειρά, να πάρει 1.123 ευρώ απόδοση με κόστος μόλις στο 1 ευρώ!

Με 29 διαδρομές παρουσιάζεται το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ με τις πιο ποιοτικές διαδρομές και με υψηλά χρηματικά έπαθλα να διεξάγονται στην Γαλλία! Η Αγγλία συμμετέχει στο πρόγραμμα με 3 ιπποδρόμια και με διαδρομές άκρως επικίνδυνες για την παρουσία μεγάλων αουτσάιντερ στις πρώτες θέσεις τις αφίξεις. Τέλος, η Νότιος Αφρική συμμετέχει με 6 ιπποδρομίες στο πρόγραμμα εκ των οποίων οι 2 έχουν ισχυρά φαβορί ενώ στις υπόλοιπες 4 μπορεί να δούμε ακόμα και τζακ-ποτ.

Θα συνεχίσουμε στις απογευματινές μας ιπποδρομιακές προτάσεις όπως και το μεσημέρι, δηλαδή με παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε απλά τον νικητή ίππο μιας ιπποδρομίας). Όταν έχουμε πολυπληθείς διαδρομές και πολύ δύσκολες σε προγνωστικά, το παιχνίδι του ΓΚΑΝΙΑΝ είναι το πλέον έξυπνο παιχνίδι!

Το μεσημέρι ασχοληθήκαμε με την Γαλλία, το βραδάκι τώρα θα ασχοληθούμε με την Αγγλία! Με κωδικό ιπποδρομίας 033 και με ώρα έναρξης τις 20:50 όπως προανέφερα θα πάμε με παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ επιλέγοντας για νικητή ίππο έναν εκ των αριθμών 8-1-6.

Με κωδικό ιπποδρομίας 038 και ώρα έναρξης τις 22:10 και πάντα μένουμε στην Αγγλία, πάμε σε παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ και επιλέγουμε για νικητή ίππο έναν εκ των αριθμών 3-1-4. Ελπίζουμε να έχουμε την ίδια επιτυχία και το βράδυ, όπως είχαμε στις επιλογές μας από την Γαλλία το μεσημέρι και το απόγευμα!

Καλή τύχη στις επιλογές σας!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x