Προτεινόμενα

Μεταμόσχευση μαλλιών: Τι ζητούν οι αθλητές

Όλα όσα θέλουν να μάθουν οι πρωταγωνιστές του γηπέδου-Τι λύσεις προσφέρει ο γιατρός για άμεση επάνοδο στον αγώνα.

Ο Wayne Rooney το ανακοίνωσε στο twitter και ο Kris Boyd φωτογραφήθηκε ενώ έκανε εμφύτευση μαλλιών. Οι επώνυμοι αθλητές δεν ντρέπονται να παραδεχτούν ότι κάνουν πράγματα για να βελτιώσουν την εικόνα τους. Αυτό που τους νοιάζει είναι το καλό αποτέλεσμα με την πιο εξειδικευμένη τεχνική. Ο εξειδικευμένος πλαστικός χειρουργός Δρ Αναστάσιος Βεκρής, επιστημονικός διευθυντής της Advanced Hair Clinics, απαντά στα 3 καυτά ερωτήματα που του θέτουν.

Θα έχω ουλές;
Αναστάσιος Βεκρής: «Αν η μεταμόσχευση μαλλιών γίνει με τη μέθοδο FUE ο υποψήφιος δεν θα έχει σημάδια και ουλές. Προτείνουμε πάντα τη μεταμόσχευση μαλλιών FUE γιατί είναι η πιο σύγχρονη και ελάχιστα τραυματική τεχνική. Δεν απαιτεί να αφαιρέσουμε λωρίδα δέρματος για να εξάγουμε τα τριχοθυλάκια. Αντιθέτως τα εξάγουμε ένα προς ένα, υπό τοπική αναισθησία, από τη γερή δότρια περιοχή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Ακολούθως τα εισάγουμε ένα προς ένα στα σημεία με αραίωση. Έτσι ουλές δεν υπάρχουν και η επούλωση είναι άμεση».

Μετά από πόσες μέρες μπορώ να πάω στον αγώνα;
Α.Β.: «Με την κλασική μέθοδο μεταμόσχευσης FUE θα χρειαστεί να περάσει περίπου 1 εβδομάδα για να μην φαίνεται ο ερεθισμός. Αν κάποιος επιθυμεί να περάσει 100% απαρατήρητος εφαρμόζουμε την εξελιγμένη εκδοχή της ίδιας τεχνικής, την ακούρευτη συνεδρία ή Unshaven FUE. Αυτό που αλλάζει είναι ότι δεν γίνεται ολικό κούρεμα. Ο ερεθισμός καλύπτεται από τα υπάρχοντα μαλλιά. Σε κάθε περίπτωση εμείς προτείνουμε σε όλους όσοι είναι πολυάσχολοι να προγραμματίσουν τη μεταμόσχευση μαλλιών μια περίοδο που μπορούν να αφιερώσουν χρόνο στον εαυτό τους. Αυτό είναι σημαντικό για την αποθεραπεία τους».

inner
Δρ Αναστάσιος Βεκρής, πλαστικός χειρουργός


Θα έχω φυσικό αποτέλεσμα;
Α.Β.: «Η μέθοδος FUE χαρίζει φυσικό αποτέλεσμα γιατί δεν υπάρχει καμία ουλή στο πίσω μέρος του κεφαλιού. Η επαναφύτρωση των τριχοθυλακίων ξεκινά σταδιακά από το δεύτερο μήνα. Ολοκληρώνεται σε ένα χρόνο και φτάνει το 98%».

Info: Advanced Hair Clinics, τηλ.: (+30) 210 6980451, www.advancedhairclinics.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x