Μην χάσετε ένα από τα μεγαλύτερα ιπποδρομιακά φεστιβάλ του πλανήτη στο CHANTILLY της Γαλλίας

Πριν περάσουμε στα προγνωστικά μας για σήμερα Σάββατο 30/9 ας δούμε μια ενημέρωση της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ για το 2ήμερο που ακολουθεί!

Έρχεται μία από τις μεγαλύτερες ιπποδρομίες της χρονιάς αυτή της ΑΨΙΔΑΣ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ στην Γαλλία!

Το κορυφαίο τουρνουά των γαλλικών ιπποδρομιών “Qatar Prix de l’Arc de Triomphe” έρχεται αυτό το Σαββατοκύριακο, 30 Σεπτεμβρίου και 1 Οκτωβρίου, με ένα μοναδικό διήμερο πρόγραμμα, στο οποίο συμμετέχουν τα καλύτερα άλογα και οι σπουδαιότεροι αναβάτες παγκοσμίως. Πρόκειται για την πιο φημισμένη ιπποδρομιακή συγκέντρωση, όπου παίρνουν μέρος 220 καθαρόαιμα, την παρακολουθούν τουλάχιστον 42.000 θεατές και μεταδίδεται σε 50 χώρες.

Περισσότερα από 62 εκατομμύρια ευρώ αναμένεται να τοποθετηθούν σε στοιχήματα μόνο στην ιπποδρομία του “Qatar Prix de l’Arc de Triomphe”, (ΑΨΙΔΑ ΤΟΥ ΘΡΙΑΜΒΟΥ) που αποτελεί την κορύφωση του διημέρου, με έπαθλο για το νικητή διαγωνιζόμενο ποσό 5.000.000 ευρώ!


Στο πνεύμα της ημέρας λοιπόν και εμείς, τα προγνωστικά μας θα είναι από τον ιππόδρομο της CHANTILLY (ΣΑΝΤΙΓΥ) με τεράστιο το ενδιαφέρον και στο στοίχημα και στο θέαμα!

Κωδικός ιπποδρομίας 021 με ώρα έναρξης τις 16:15 και επιλέγουμε το στοίχημα του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής) Μιλάμε για ιπποδρομίες με 17 άλογα και είναι πολύ δύσκολα τα προγνωστικά! Επιλέγουμε για νικητή ίππο έναν εκ των αριθμών 13-3-4-8.

Κωδικός ιπποδρομίας 032 με ώρα έναρξης τις 19:15 και επιλέγουμε το στοίχημα του ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της διαδρομής) Και εδώ έχουμε διαδρομή με 17 άλογα και είναι πολύ δύσκολα τα προγνωστικά αλλά κυνηγάμε αποδόσεις τουλάχιστον 7 με 8 φορές επάνω τα χρήματα μας! Επιλέγουμε για νικητή ίππο έναν εκ των αριθμών 12-15-6-10.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια ενώ για τους φίλους και τις φίλες που θέλουν να δούνε από κοντά τις Ελληνικές ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, η ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ σας εξασφαλίζουν δωρεάν μεταφορά από και προς τον Ιππόδρομο από τον σταθμό του Μετρό στο Κορωπί!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ