Προτεινόμενα

Μήπως ήρθε η ώρα του Μπουφόν;

Όλα τα μάτια στρέφονται στον τελικό του Κάρντιφ. Στοιχηματικά θα ασχοληθούμε με τον τελικό μεταξύ Γιουβέντους και Ρεάλ. Το τρόπαιο της μεγαλύτερης διασυλλογικής διοργάνωσης αναζητά τον κατακτητή του.

Match info

Ας δούμε πως έχουν τα δεδομένα των 2 ομάδων, τους παίχτες που αποτελούν βαρόμετρα και την προϊστορία τους.

Τα δεδομένα των 2 ομάδων

Η τυπικά γηπεδούχος Γιουβέντους

Είναι ο πιο επιτυχημένος σύλλογος στην ιστορία του ιταλικού ποδοσφαίρου και συγκαταλέγεται στις μεγαλύτερες ομάδες της Ευρώπης, έχοντας κατακτήσει συνολικά 8 ευρωπαϊκούς τίτλους.

Η ομάδα του Massimiliano Allegri δεν δέχεται γκολ. Μάλλον, όταν ο απολογισμός στο φετινό Champions League είναι 3 γκολ παθητικό, καλύτερα να πούμε ότι ΑΡΝΕΙΤΑΙ να δεχτεί γκολ. Η Vecchia Signora είναι η προσωποποίηση της Ιταλικής ομάδας που στραγγαλίζει οποιαδήποτε επίθεση, ακόμα και αυτή της Barcelona, από την οποία δέχτηκε 1 γκολ από τα 3 συνολικά στην πορεία της μέχρι τον τελικό.

Η…. φιλοξενούμενη Ρεάλ Μαδρίτης

Η ομάδα με τις περισσότερες κατακτήσεις του τροπαίου του Champions League και η τελευταία που το κατέκτησε. Μετρώντας ήδη 11 τρόπαια με τα μεγάλα αυτιά, ψάχνει το back to back το οποίο θα αποτελέσει το Duodecimo της. Επιθετικά αποτελεί αν όχι την καλύτερη, μια από τις 5 καλύτερες ομάδες παγκοσμίως, με την τριάδα Ronaldo-Bale-Benzema να απειλούν κάθε άμυνα με κάθε πιθανό τρόπο. Η αντεπίθεσή της κάνει τους αντιπάλους να μην ξέρουν πώς να αμυνθούν και από πού να αποσοβήσουν τον κίνδυνο. Αυτό συμβαίνει σε όλες τις άμυνες μόνο;

Ιδού η απάντηση (και η εκτίμησή μας)

inner

Τα αστέρια

Ο απόλυτος star δεν μπορεί να είναι άλλος από τον μοναδικό Gianluigi Buffon. Έχοντας κατακτήσει σχεδόν τα πάντα στην τεράστια καριέρα του, θέλει να κρατήσει το μοναδικό τρόπαιο που του λείπει από το παλμαρέ του. Οι διακρίσεις σε ομαδικό αλλά και προσωπικό επίπεδο είναι πάρα πολλές, με πιο σημαντικές την κατάκτηση του παγκοσμίου κυπέλλου με τη Squadra Azzurra αλλά και την ανάδειξή του ως ο Καλύτερος τερματοφύλακας της πρώτης δεκαετίας του 21ου αιώνα και καλύτερο παίχτης του Champions League του (2002-2003) (ο 1ος τερματοφύλακας που έλαβε αυτόν τον τίτλο)

inner

Το αντίπαλο δέος

Ο Cristiano Ronaldo, αδιαμφισβήτητα είναι ο star και ο ηγέτης της Ρεάλ Μαδρίτης. Ένας τεράστιος παίχτης που πολλοί αγαπούν να τον μισούν. Άλλοι λόγω της αλαζονικής συμπεριφοράς του, άλλοι λόγω της ιδιοσυγκρασίας του και άλλοι γιατί δεν μπορούν να τον σταματήσουν.

inner

Είτε τον αγαπούν είτε τον μισούν όμως, δεν παύουν να αναγνωρίζουν την αξία του και τις ικανότητές του. Έχει κατακτήσει το Champions League 3 φορές, 1 με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και 2 με την Ρεάλ Μαδρίτης.

Οι παίχτες κλειδιά

Οι Miralem Pjanic & Gonzalo Higuain για τη Juventus

Ο πρώτος θεωρητικά είναι ο εγκέφαλος της ομάδας και ο δεύτερος ένας killer που σκοράρει με οποιονδήποτε τρόπο και οποιαδήποτε στιγμή.

Οι Toni Kroos και Karim Benzema

Αν ξεκινήσουμε να γράφουμε για τον Kroos θα χρειαστούμε σελίδες ολόκληρες. Ας αρκεστούμε στο ότι το παιχνίδι της Real εξαρτάται σε έναν πολύ μεγάλο βαθμό απ’ αυτόν. Η απόδοσή του φυσικά θα φανεί στο…. Χειροκρότημα.

Για τον Benzema δεν θα γράψουμε λόγια, απλά θα ανατρέξουμε στο πρόσφατο…..

inner

Πάμε να δούμε τα σημεία που μας κέρδισαν το ενδιαφέρον στοιχηματικά.

Οι προβλέψεις μας

Η Juventus διψάει περισσότερο για τον τίτλο. Είναι ένας τελικός που θα δώσει τα πάντα για να τον κερδίσει. Οι παίχτες του Allegri θα παλέψουν μέχρι τέλους για έναν λόγο παραπάνω. Θέλουν να δώσουν στον Buffon τον τίτλο που του λείπει από την πλούσια και ήδη πετυχημένη καριέρα του. Αν σε έναν τελικό μπορούμε να χρίσουμε κάποια ομάδα ως φαβορί, αυτή θα ήταν η πρωταθλήτρια Ιταλίας στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Σαν βασικό μας σημείο χρησιμοποιούμε τον άσσο που βρίσκεται στο 2,80.

Ένα ακόμα σημείο που κερδίζει το ενδιαφέρον μας, είναι το Χ/1 (ημίχρονο / τελικό με την Γιουβέντους να είναι το τυπικά γηπεδούχος της αναμέτρησης) και την απόδοση να βρίσκεται στο 6,00.

Πολλές είναι οι ειδικές ενότητες στοιχηματισμού που προσφέρονται στο κουπόνι.(ΚΩΔ. 371)

Ακολουθούν οι προβλέψεις μας

1η ομάδα που θα σκοράρει – ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ με απόδοση στο 1,87
Σύνολο κίτρινων καρτών αγώνα – UNDER 4,5 με απόδοση στο 2,30 (ΚΩΔ. 117)
Ομάδα που θα εκτελέσει τα περισσότερα κόρνερ – ΡΕΑΛ με απόδοση στο 1,52 (ΚΩΔ. 153)


Όταν μιλάς για τελικό δεν μπορείς να μην ποντάρεις στον 1ο παίχτη που θα σκοράρει στο παιχνίδι!
Στην συγκεκριμένη περίπτωση θα δώσουμε 2 πιθανούς πρώτους scorers από κάθε ομάδα, 1 που έχει πολλές πιθανότητες και έναν για τη μεγάλη έκπληξη και τη super απόδοση.

Από τη Juventus μας αρέσει το 4,75 του Gonzalo Higuain (ΚΩΔ. 107) και φυσικά το 12,00 του Miralem Pjanic (ΚΩΔ. 115) και από την Real το 7,00 του Karim Benzema (ΚΩΔ. 125) και το 22,00 του Sergio Ramos (ΚΩΔ.126) που σκοράρει αρκετά συχνά με το κεφάλι.

Τέλος, πάμε να δούμε τους πιθανούς τρόπους κατάκτησης του Κυπέλλου.

Αίσθησή μας είναι ότι ο τελικός νικητής του τροπαίου θα είναι η Juventus, και ένα πολύ καλό σημείο για να μεγαλώσουμε ακόμα περισσότερο τα κέρδη μας και τις αποδόσεις μας βρίσκεται στον ΚΩΔ. 404 με την απόδοση να προσφέρει 8,00 και αφορά τον τρόπο κατάκτησης του Κυπέλλου. Μιλάμε για την επικράτηση του γηπεδούχου στα πέναλτι.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:
close menu
x