Προτεινόμενα

Μοιραζόμαστε μεταξύ Αγγλίας και Γαλλίας αφού εκεί διεξάγονται ιπποδρομίες με υψηλά χρηματικά έπαθλα

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Πριν περάσουμε στο σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι, να ενημερώσουμε το φίλιππο κοινό πως έχουμε ένα εξαιρετικό Ελληνικό πρόγραμμα 7 ιπποδρομιών το Σάββατο 13/5/2017 με πολύ αμφίρροπες και ανταγωνιστικές διαδρομές!

Η ώρα έναρξης είναι πλέον στις 16:30 και όχι στις 13:30 όπως ξέρατε μέχρι σήμερα! Λεπτομέρειες για όλα αυτά θα έχουμε από αύριο στις συνδέσεις μας.

Με 24 ιπποδρομίες παρουσιάζεται το σημερινό ιπποδρομιακό κουπόνι της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ ημέρα Πέμπτη 11/5/2017. Τα φώτα της ημέρας τραβάνε επάνω τους η Γαλλία και η Αγγλία με τα ιπποδρόμια των MAISONS LAFFITTE (ΜΕΣΟΝΣ ΛΑΦΙΤ) και CHESTER (ΤΣΕΣΤΕΡ) με χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους που φτάνουν τα 80 και 82 χιλιάδες ευρώ!

Έχουμε πει και στο παρελθόν ότι το υψηλό χρηματικό έπαθλο για τον νικητή ίππο, αποτελεί πάντα ένα ισχυρό κίνητρο διεκδίκησης της νίκης! Οι προτάσεις μας για σήμερα χωρίζονται σε 2 ζώνες, βάση και των συνδέσεων μας. Η μια είναι η μεσημεριανή ζώνη και η απογευματινή ζώνη.

Να πούμε πως τα προγνωστικά μας στην μεσημεριανή ζώνη είχαν 100% επιτυχία αφού πέρασαν και οι τρεις προτάσεις μας με αποδόσεις 5,50 φορές τα χρήματα μας , 3 φορές τα χρήματα μας, και 8,30 φορές τα χρήματα μας επάνω! Σαφώς και δεν είναι εύκολο αυτό το ποσοστό να επιβεβαιώνεται συνέχεια αλλά για πάμε να κάνουμε την προσπάθεια μας και στην απογευματινή μας ζώνη!

Με κωδικό ιπποδρομίας 031, στην Γαλλία, και με ώρα έναρξης τις 19:40 προτείνουμε παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε δηλαδή απλά τον νικητή της ιπποδρομίας). Επιλέγουμε λοιπόν για νικητή έναν εκ των ίππων με αριθμό 2-1-7.

Με κωδικό ιπποδρομίας 032 και με ώρα έναρξης τις 20:10 προτείνουμε το παιχνίδι του ΔΙΔΥΜΟΥ (να βρούμε δηλαδή τα 2 πρώτα άλογα της άφιξης, ανεξαρτήτου σειράς) Επιλέγουμε λοιπόν τις δυάδες για την άφιξη με αριθμούς 1/6 – 1/5 – και 6/5.

Παραμένουμε Γαλλία και κλείνουμε για απόψε με αυτό. Κωδικός ιπποδρομίας 034 και με ώρα έναρξης τις 21:10 επιλέγουμε και πάλι παιχνίδι ΓΚΑΝΙΑΝ. Στοιχηματίζουμε για νικητή έναν εκ ίππων με αριθμό 6-2-3

Όπως πάντα, μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.horseraces.gr την επίσημη ιστοσελίδα της ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ και να βρείτε τα πάντα γύρω από τις Ελληνικές αλλά και ξένες ιπποδρομίες.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε τις ιπποδρομίες και να στοιχηματίσετε σε ένα από περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερα προγνωστικά, Αρχείο πετάλων, και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ιστοσελίδες www.petala.gr & www.sirganian.gr

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x