Ν.Αφρική και Αγγλία κάνουν κουμάντο στο ιπποδρομιακό πρόγραμμα της Τετάρτης

Πριν περάσουμε στο ιπποδρομιακό πρόγραμμα των αλλοδαπών ιπποδρομιών σήμερα Τετάρτη 13/12/17 να σας διαβάσουμε μια ανακοίνωση πολύ σημαντική που αφορά τις Ελληνικές ιπποδρομίες της Παρασκευής 15/12/17

Αντίστροφη μέτρηση για το μεγάλο ιπποδρομιακό γεγονός του χειμώνα

Winter Challenge Series την Παρασκευή στο Μαρκόπουλο για την ανάδειξη των πρωταθλητών

Τρεις ημέρες απομένουν για το «ντέρμπι» του χειμώνα στον Ιππόδρομο Αθηνών. Το Winter Challenge Series που θα αναδείξει τους πρωταθλητές διετείς, τριετείς και τετραετείς ίππους της σεζόν, πραγματοποιείται την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου 2017 στο Μαρκόπουλο και ο ΟΠΑΠ διοργανώνει μια μεγάλη γιορτή. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει συνολικά οκτώ ιπποδρομίες, σημαντικά έπαθλα, λαμπερούς καλεσμένους και ένα μεγάλο πάρτι με ζωντανή μουσική.

Τι είναι το Winter Challenge

Ο θεσμός των Winter Challenge ιπποδρομιών, για την ανάδειξη των πρωταθλητών χειμώνα στις ηλικίες των διετών, τριετών και τετραετών ίππων, καθιερώθηκε πέρυσι και επαναλαμβάνεται εφέτος με το έπαθλο της καθεμιάς από τις τρεις ιπποδρομίες να ανέρχεται στις 25.000 ευρώ.
Εφέτος και οι τρεις ιπποδρομίες διεξάγονται την ίδια ημέρα στην ίδια απόσταση, τα 1.400 μέτρα, δίνοντας την ευκαιρία στους φίλους των ιπποδρομιών να παρακολουθήσουν ένα μοναδικό ιπποδρομιακό υπερθέαμα.

Winter Challenge 4ετών – Απόσταση 1.400 μέτρα

Δέκα 4ετείς ίπποι διεκδικούν το «στέμμα» στην κορυφαία αναμέτρηση της ημέρας. Η συγκεκριμένη κούρσα αναμένεται συναρπαστική καθώς, εκτός από τον 4ετή πρωταθλητή χειμώνα, ενδέχεται να αναδείξει και τον πολυνίκη ίππο για το 2017. Ο ΑΤΡΕΓΙΟΥ και ο ΣΙΛΑΣ ΤΡΗΤ, που συμμετέχουν στο Winter Challenge 4ετών, έχουν από έξι νίκες ο καθένας και είναι ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου του πολυνίκη ίππου της χρονιάς. Στη συγκεκριμένη κούρσα θα κοντραριστούν με τους: ΓΚΡΙΖΛΥ ΜΠΕΑΡ, ΠΙΚΑΠΟΚΕΤ, ΓΟΥΕΙ ΑΧΕΝΤ, ΕΛΕΥΘΕΡΟΝΙΚΟ, ΠΟΕΤΙΚ ΓΚΕΣΤ, ΤΕΣΤΙΜΟΝΙΟ, ΧΙΑΡΓΟΥΟΡΝΤ ΔΕ ΓΟΥΕΪΚ και ΧΟΡ ΑΛ ΟΥΝΤΕΪΝΤ.

Winter Challenge 3ετών – Απόσταση 1.400 μέτρα

Επτά από τους πιο ισχυρούς ίππους αυτής της ηλικίας αναμετρώνται για τον τίτλο του πρωταθλητή στην ηλικία των τριών ετών. Ο πρωταθλητής καλοκαιριού, ΓΙΟΥΤΟΚΙΝΓΚΤΟΥΜΗ, μετά την επιτυχία του στο 71ο Ελληνικό Ντέρμπι ΟΠΑΠ, επιδιώκει να κατακτήσει και τον τίτλο του πρωταθλητή χειμώνα. Αντίπαλοί του θα είναι ο ΕΛΕΓΚΑΝΤΛΥ ΜΠΑΟΥΝΤ, ο ΑΣΤΕΡΙΩΝ, ο ΚΑΖΜΕΡ, ο ΚΛΑΟΥΝΤ ΜΠΕΡΣΤ, ο ΟΡΚ, ενώ στη γραμμή εκκίνησης μαζί με τους αρσενικούς ίππους θα παραταχθεί και η φοράδα ΜΕΪ ΣΚΑΪ.

Winter Challenge 2ετών – Απόσταση 1400 μέτρα

Τρεις νεαροί ίπποι διεκδικούν τον τίτλο του καλύτερου διετή. Ο ΚΟΥΤΣΟΥΝΑΚΟΣ μετρά ήδη δύο νίκες και είναι ο μοναδικός ίππος της ηλικίας του με δύο επιτυχίες. Αντίπαλοί του, ο ΧΑΣΤΟΤΡΙΚΕ, που έχει μία νίκη στο ενεργητικό του, και ο ΜΥΘΟΣ που βρίσκεται σε αγωνιστική εξέλιξη.

Με 31 ιπποδρομίες παρουσιάζεται σήμερα Τετάρτη το ιπποδρομιακό πρόγραμμα του ΟΠΑΠ με τις χώρες Αγγλία & Γαλλία να συμμετέχουν σε αυτό με 2 ιπποδρόμια η κάθε μια και με έναν ιππόδρομο η Νότιος Αφρική! Τα πιο πλούσια χρηματικά έπαθλα για τους νικητές ίππους βρίσκονται σήμερα στον ιππόδρομο Paris-VINCENNES στην Γαλλία και σε διαδρομές τροτ καλπασμού με αμαξίδια.

Στο ΣΚΟΡ 6 αλλοδαπών ιπποδρομιών της Τετάρτης 13/12/2017, βρέθηκαν 2 νικητές με άξια δελτίων 225€ και 202,50€ αντίστοιχα , με απόδοση 5.000 στο ευρώ. Τα τυχερά δελτία παιχτήκαν το ένα στην περιοχή της Νικαίας και το άλλο στο κέντρο της Αθηνάς

Πάρτε στυλό και χαρτί οι φίλοι της εκπομπής που ενδιαφέρεστε να σημειώσετε τις στοιχηματικές μας προτάσεις για τις βραδινές ιπποδρομίες ενώ να σας ενημερώσουμε πως οι μεσημεριανές προτάσεις μας πέρασαν δυο στις δυο με απόδοση 7,10 προς ένα και 10,10 προς ένα αντίστοιχα:

Kωδικός ιπποδρομίας 040 με ώρα έναρξης τις 20:40. Βρισκόμαστε στο Αγγλικό πρόγραμμα και τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK. Επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε απλά τον νικητή της διαδρομής δηλαδή) και στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό : 2-10-7.

Kωδικός ιπποδρομίας 041 με ώρα έναρξης τις 21:10. Βρισκόμαστε πάντα στο Αγγλικό πρόγραμμα και τον ιππόδρομο του KEMPTON PARK.

Επιλέγουμε το είδος στοιχήματος ΓΚΑΝΙΑΝ (να βρούμε απλά τον νικητή της διαδρομής δηλαδή) και στοιχηματίζουμε για νικητή της ιπποδρομίας έναν εκ των ίππων με αριθμό : 11-1-5.

Μπορείτε να στοιχηματίσετε σε Ελληνικές και ξένες ιπποδρομίες σε περισσότερα από 1.000 πρακτορεία του ΟΠΑΠ ΑΕ σε όλη την επικράτεια!

Για περισσότερες πληροφορίες και ενημερώσεις σχετικά με το ιπποδρομιακό στοίχημα, μπορείτε να επισκέπτεστε καθημερινά την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρίας ΙΠΠΟΔΡΟΜΙΕΣ ΑΕ στην ηλεκτρονική διεύθυνση: www.horseraces.gr

Για περισσότερα προγνωστικά και δεδομένα στοιχηματικά, μπορείτε να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα www.sirganian.gr

Αποδοχή Cookies
Το site sport-fm.gr χρησιμοποιεί cookies. Προχωρώντας στο περιεχόμενο, συναινείτε με την αποδοχή τους. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ